dinsdag 28 mei 2019

Horeca tosti apparaat

Toasters en tosti - apparaten koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Wij hebben diverse toasters die goed te gebruiken zijn in de horecakeuken.


Bekijk ons ruime assortiment en bestel vandaag nog! Bestel tostitoast- apparaten van gerenommeerde merken. Ons advies is om een ijzer te kiezen die de lucht uit uw brood perst.

U kan dit zelf ook doen door de tosti voor u hem plaatst even te pletten met de broodplank. Lucht is een isolator en zal. Bekijk hier ons professionele tosti ijzers. Vind tosti apparaat op Marktplaats. Tosti ijzer online kopen bij HorecaRama.


Voor iedereen een voordeel. Boven, onder en midden grill appart regelbaar. Dit tosti - apparaat heeft twee sleuven en in elke sleuf is er een professionele tostiklem.


RVS Iedere sleuf is voorzien van een tijdklok en controlelampje.

Onmiddelijk na aanzetten gereed voor gebruik. Gelijkmatige verhitting door speciale elementen. Afmetingen : 330x320x2mm. Ook vindt u hier tosti - apparaten voor het bakken van sandwiches en boterhammen.


Een Breed assortiment van tosti en toast apparaten. Bestel online of laat je adviseren in één van onze vestigingen. Voorzien van verticale sleuven, ieder met een tostiklem. Afzonderlijk instelbaar dmv een schakelaar met tijdklok.


Wordt compleet geleverd. Professionele horeca broodverwarmer (stokbrood) tosti apparaat toastapparaat toaster elektrische oven Merk: EKCO Hostess. De verhuur van tosti-ijzers op Huren.


Hoe heb jij hem het liefst? Alle combinaties zijn mogelijk met een goed tosti-ijzer. Ben je werkzaam in de horeca en heb je een paar extra tostiapparaten nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.