maandag 13 mei 2019

Hotel linnengoed

Hotellinnen nodig en op zoek naar hoogwaardige materialen voor een scherpe prijs? Grote aantallen bedtextiel kopen en daarvoor gebruik maken van katoen, microvezel, satijn of flanel? Je bent bij ons aan het juiste adres voor een brede collectie hotellinnen.


We zorgen voor een uitgebreid online assortiment, waar je op . Bent u als hotel of BB op zoek naar hotellinnen, of wilt u als particulier genieten van luxe hotellinnen?

De Linnen Loods levert u zeer kwalitatief, duurzaam en professioneel horecalinnen voor zeer scherpe prijzen. Ons hotellinnen is van zeer zware kwaliteit en kan indien nodig industrieel door wasserijen worden . Het is elke dag vakantie! Patricia Sluis, Amsterdam.


Echt van goede kwaliteit! Na meerdere keren wassen nog steeds als nieuw. Hoogwaardig en duurzaam huishoudlinnen. Hotelequip biedt een ruim assortiment linnen van hotelkwaliteit aan.

Zit het product van uw keuze er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag en er bestaat een grote kans dat wij . Uitgebreid aanbod hotellinnen voor hotel , pension of BB, of gewoon voor thuis. Valk at Home heeft een luxe range bijpassend bedlinnen ontwikkeld. Hotelbedlinnen is een belangrijk stukje textiel voor de hotelkamer.


Met name het bedtextiel geeft een stukje uitstraling van de hotelkamer. Daarom heeft Dintex een zeer ruime keuze hotelbedlinnen. Van zachte satijnen hotel bedlakens of percal hoeslakens, tot dekbedovertrekken in polyester of katoen in een damast dessin . Hotel beddengoed van degelijke kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik en reiniging vindt u bij VEGA groothandel.


Bestel eenvoudig online! Linnenatwork heeft het perfecte bedlinnen voor iedere gelegenheid! Alleen het beste is goed genoeg voor uw gasten. De collectie van deze producent staat bekend om haar uitstekende kwaliteit.


De bedlinnen zijn gemaakt van katoen of polyester. Bedlinnen van De Witte Lietaer worden gebruikt door grote hotelketens zoals Van der Valk, Holiday Inn en NH- Hotels.

Goedkoop linnengoed kopen? Onder andere dekbedovertrekken, tafellakens, spreien en keukentextiel. Alles van de bekende merken.


Er mag weer geld aan hotellinnen worden uitgegeven, is de conclusie na een rondgang langs diverse leveranciers van linnengoed voor hotels. Onze bedrijfsfilm in de kijker. Uiterst duurzame en Belgische topkwaliteit, dat is waar Slots Pure Textiles voor staat. Neem nu exclusief een kijkje in onze productie via onze bedrijfsfilIk wil de productie wel eens zien.


Wij bieden een grote keuze aan afgewerkte producten met een . Ten Kate Textiel is uw textielgroothandel voor bedtextiel: hotel kwaliteit of specials voor de gezondheidszorg en bedtextiel voor baby en kind. Bedlinnen in vele kwaliteiten, van laken en hoeslaken tot dekbedovertrek en kussensloop. Beddengoed met een volumineus ogend dekbed of dekbed met vaste overtrek, en lekker . Runt u een hotel , vakantiepark of bb?


Dan wilt u uw gasten natuurlijk optimaal verwennen. En uitgerust en vol energie weer naar huis gaan. Zodat zij een mooie tijd hebben. Voor professioneel bedlinnen kunt u terecht bij Haan Textieldiensten.


We leveren dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen. Like onze pagina en mis niks van Hotel New York Rotterdam. Wil je thuis onder hetzelfde linnengoed slapen als in de hotelkamers van Hotel New York?


Als het helder moet zijn. Veldman Linnenverhuur is uw partner in complete verzorging van het linnenpakket voor hotels , restaurants, bungalowparken en bedrijfskleding. B, sleutels B, circa 2-keer per week, circa 1-keer per week, circa 2-keer per week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.