donderdag 16 mei 2019

Kaasplank cadeau

Relatiegeschenken met biologische kaas. U bent ook klaar met het standaard flesje wijn? Geen bon, geen onpersoonelijk cadeau. Maar u bestelt gewoon bij ons.


Dan weet u zeker dat uw relaties echt verrast zijn.

U trakteert iemand op een lekkere gang voor na een heerlijke maaltij om even na te genieten. Weet u niet precies wat er op een kaasplankje hoort? Bij ons koopt u een kant-en-klaar kaasplankje cadeau ! Of u kiest natuurlijk zelf de kazen uit, zoekt een mooi plankje uit en stelt zelf een kaasplankje samen.


Kaasplankjes in diverse soorten, uit voorraad leverbaar. Voor een kaasliefhebber is een persoonlijk kaasplankje graveren een super origineel cadeau. Kaasjes smaken nóg lekkerder als ze op een mooie persoonlijke kaasplank geserveerd worden.

Maak uw eigen ontwerp met een uw eigen boodschap via onze webshop. Wie wil er nu niet een cadeau waar de gever moeite in . DIY kerstcadeau: kaasplankje. Zelfgemaakte cadeautjes vind ik altijd het leukste om te krijgen. Of te krijgen natuurlijk. Het is heel eenvoudig om te maken en de ontvanger zal het zeker waarderen.


Van een zelfgemaakt cadeautje weet je dat er veel moeite . U kunt zelf de smaak van de oude kaas kiezen. Selecteer gewicht en kies uw smaak. Op zoek naar een uniek en feestelijk cadeau ? Maak een kaasplank met foto, logo of tekst.


Verpakt in vrolijke geschenkverpakking, binnen uur geleverd! Bestel online voor de laagste prijs! Heel geschikt als kaasplank of als plank voor je andere borrelhappen.


De totale lengte is daarmee cm. Hele lange kaasplank van Raumgestalt ook voor borrelhapjes of tapas.

Alle hieronder genoemde prijzen zijn inclusief gravure, exclusief verzendkosten. Bekijk hier de meest gebruikte lettertypes. Snijplank graveren met tekst voor Juf of Meester. Super leuk als cadeautje of bedankje: . Bellatio is een onderdeel van Shoppartners B. Ben je op zoek naar een leuk cadeau ? Dit cadeau past bij iedere gelegenhei afhankelijk van het ontwerp dat u maakt.


De gravure is een verbranding van het hout met behulp van een laserstraal waardoor uw ontwerp zichtbaar wordt. Dit is een natuurlijk proces . Ze worden niet alleen gebruikt om kaas en andere lekkernijen mee te serveren, maar ze worden ook gebruikt als decoratieve eyecatcher in de keuken. Bij Kaas en Wijn Gifts vindt u kaasplanken in diverse soorten en maten.


Stel met de lekkerste kazen van Albert Heijn eenvoudig en snel je favoriete kaasplank samen. Deze kunt u cadeau doen . Dit serveerbord van Kikkerland heeft de vorm van een schild. Het is gemaakt van hout en heeft hierdoor een n. Cheese Board Set ben je hiervan verzekerd! Snij met een van de drie messen je hapje zoals een heerlijke kaas, zet je mes terug in de houder en serveer het aan je gasten op het kaasplankje.


Natuurlijk houden we alle 3dagen van onze mama, maar één keer per jaar mogen we dit extra dik in de verf zetten. Omdat elke moeder uniek is, hebben we leuke ideeën verzameld om jou te inspireren bij de zoektocht naar het perfecte cadeau ! Hier vind je must-haves die elke interieurlover en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.