dinsdag 7 mei 2019

Vileda doekjes

Gratis verzending vanaf € 20! Nu te koop bij Deonlinedrogist. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Bestel je huishouden, huisdier artikelen online bij Albert Heijn.


De beste huishouden, huisdier artikelen thuisbezorgd of ophalen.

Schoonmaakdoekjes zijn een must voor elk huishouden. Naast universele schoonmaakdoekjes zijn er ook doekjes voor speciale toepassingen en ondergronden. Katoenen en viscose doekjes hebben een sterk absorberende werking en microvezel . Elektrostatische doekjes voor eenmalig gebruik, speciaal voor uw Virobi stofwisserrobot. Dit product is niet uit voorraad leverbaar.


De belangrijkste voordelen: microvezels voor een grondige reiniging, katoen voor een maximale absorptie, platte vorm om onder het meubilair te kunnen reinigen, trapeziumvormige voet voor een . Gewicht exclusief verpakking (gr), 78.

Prima doekjes en makkelijk te bestellen online op de site. Ja,: Ik beveel dit product aan. Vileda doekjes 3pcs 36x34 . Robotstofzuiger met doekjes in goede staat Doe gerust een bod of stuur een chat voor meer info. Altijd makkelijk in het huishouden.


Het doekje dat je gebruikt voor het schoonmaken van de sanitaire ruimte wil je natuurlijk niet gebruiken voor het afnemen van je interieur. Daarom hebben de schoonmaakfabrikanten een kleur-gedragscode afgesproken. De kleur zorgt voor duidelijke herkenning en voorkomt besmetting. Nog steeds te koop voor 38. Een optimale hygiëne is afhankelijk van goede protocollen, hoogwaardige materialen en discipline bij de uitvoering.


Dit informatieblad gaat over het reinigen en desinfecteren met een wegwerp microvel doekje. Wegwerpdoekjes geven een . Makkelijk uit te wassen en neemt meer vuil op dan gewone doekjes. Voor wanneer het echt schoon moet zijn. Met één veeg verwijdert u met dit doekje zowel vet als vingerafdrukken.


Daarvoor hoeft u niet flink te poetsen.

Door de ultrafijne vezels wordt vuil geabsorbeerd door het doekje. Hiervoor hoeft u niet eens schoonmaakmiddelen te gebruiken, maar als u deze gebruikt, heeft u maar een minimale hoeveelheid daarvan nodig. De oranje doekjes zijn geimpregneer houden stof vast en laten een schone vloer achter.


Na het uitspoelen van de . Minimale afname van het product is . Microvezeldoek - Manutan. VILEDA GLAZENDOEK (stuks) Bekijk groter. Wij namen ze één voor één onder handen. Poetsdoek nonwoven Polytex Ikatex - Rol .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.