donderdag 16 mei 2019

Znf44x

Te weinig ruimte in de keuken? Profiteer van de bereidingsmogelijkheden van een grote multifunctionele oven en een magnetron in één compact apparaat. Coolblue: alles voor een glimlach. Bediening is erg eenvoudig via draaiknoppen en druktoetsen.


Znf44x

Zanussi ZNF44X - Inbouw combimagnetron. Populaire specificaties. Oventype, Grill, Hetelucht. Beveiliging magnetron, Kinderbeveiliging. Vermogen (magnetron), 1. Inbouw-combimagnetron met grill- en ovenfunctie.


Opgegeven inhoud van liter, bruikbare inhoud 3liter. Maximale diameter voor bord of ovenschaal cm. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 4700).


Znf44x

Deze compacte oven biedt dezelfde multifunctionele bereidingsmogelijkheden als grotere modellen en beschikt ook over alle voordelen van een ingebouwde magnetron. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Goedkoop bij Keukenloods.


Dit inbouwmodel integreer je eenvoudig in het design van je keuken. Constante temperatuur voor het beste resultaat Voor veel gerechten is zowel de juiste . Een compacte, combi-magnetron die grote prestaties levert. Weinig ruimte in de keuken? Ik heb geprobeerd om de tijd opnieuw in te stllen en dat lukte in eerste instantie niet. Herhaalde keren de stroom uitgezet.


Nu is het wel gelukt, maar geeft mijn magnetron znf44x de melding safe en kan ik hem niet meer gebruiken. Wat moet ik doen om dit op te heffen? Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie. Vergelijk in 1x alle winkels!


Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. ZANUSSI ZNF44X Combi magnetron - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen.


Znf44x

Zelf afhalen of snelle levering! Levering in Nederland en België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.