woensdag 14 augustus 2019

Karnemelk met sinaasappelsap

Heerlijk verfrissend drankje: karnemelk met sinaasappelsap ! Hier het super easy recept voor karnejus. Koken hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Soms wil je gewoon iets simpels dat niet teveel tijd kost, maar er wel leuk en gezellig uitziet.


Neem bijvoorbeeld deze ontbijtcocktail! Iedere ochtend drink ik een glas karnemelk met sinaasappelsap erdoor.

In een wijnglas met een beetje honing en een aardbei ziet . Druppel in ieder glas een theelepel honing. Maak met een satéstokje een gaatje in de aardbeien en steek er takjes munt in. Versier de cocktail hiermee. Raadselachtige verhalen doen soms de ronde: dodelijk klonten die ontstaan in je maag door na melk sinaasappelsap te drinken.


Water lust ze niet (drinkt ze soms met tegenzin). Daarom geef ik haar een pakje sinaasappelsap mee en dat was altijd ok. Nou, hier is geen recept nodig.

Vermeng gewoon de karnemelk , het sinaasappelsap en . Doe verse sinaasappelsap door je karnemelk en je hebt karnemelk met een oranje kleurtje die ook nog eens super lekker smaakt. Beleg een snee waldkornbrood met Leidse kaas en een paar plakjes komkommer. Garneer het geheel met een likje (dragon)mosterd en een tweede snee brood.


Waarom dan ook niet deze twee combineren tot een heerlijke ontbijtcocktail. Simpel, snel en nog super lekker ook! Karnemelk , sinaasappelsap en honing is alles wat je nodig hebt om deze cocktail te maken.


Verwarm de oven voor op 200°C. Zet een muffinvorm met papieren vormpjes klaar. Meng alle droge ingrediënten met elkaar in een kom.


Meng de karnemelk met sinaasappelsap , ei en boter en giet dit bij de droge ingrediënten. De vers gepeste sinaasappelsap en nog veel meer grappige fouten op menukaarten vind je op Taalvoutjes. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak de . Maar ook missers uit de media, van winkels en bedrijven. Honing- sinaasappel - drank Dit is een gezond en lekker drankje als het warm weer is! Het is genoeg voor personen.


Snijd de sinaasappels doormidden.

Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier. Om verder te gaan naar de website, verzoeken wij u om akkoord te geven.


Ja, ik accepteer de cookies. Vet het blik in, bekleed hem met bakpapier en vet het papier in. Doe het bakmeel, boter en suiker in de kom van de Keukenmachine. Meng het seconden tot het fijn en kruimelig is. Voeg de eieren, karnemelk en sinaasappelsap in een keer toe.


Wanneer u last heeft van slijmvorming kan het soms helpen om na gebruik van zoete melkproducten de mond te spoelen. Zure melkproducten zoals karnemelk of yoghurt geven vaak minder. Wanneer u veel gewicht verliest, neem dan contact op met uw diëtist.


Haal het zonnetje in huis met deze heerlijk friszoete smoothie van karnemelk , meloen, aardbeien, sinaasappelsap en verse munt. Voorbeeld van een dagmenu. Dit smoothie recept is makkelijk te maken, je hebt er alleen een blender en een citruspers voor nodig. Schenk het sinaasappelsap erbij.


Dadelshake met karnemelk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.