woensdag 14 augustus 2019

Kartonnen bord persoon

Kartonnen bord persoon

Een kartonnen pop wordt afgedrukt op stevig karton en geleverd met staander. De personen van karton worden afgedrukt op stevig karton en geleverd met zelfklevende staander. Kartonnen poppen Poster bij AllPosters. Professioneel Ingelijst, Snelle Levering En 1 Tevredenheidsgarantie.


We verzenden het naar jou in een stevige kartonnen verpakking. Indien, bij de door jou opgegeven hoogte, het hele lichaam van de persoon op de foto breder is dan de maximale breedte, dan verkleinen we het beeld en passen we de hoogte in verhouding aan. Al zullen we je wel steeds vooraf . Displaykarton is 2mm dik en heeft een volker, hierdoor is minder buigzaam. Door de super witte bovenlaag komt jouw print helemaal . Een levensgroot kartonnen figuur, van wie je maar wilt.


Kies het gewenste formaat, upload je foto en wij snijden deze voor je uit. Bestel nu je eigen figuur! Je ziet in films heel vaak dat ze een levensechte kartonnen foto hebben van een bekende artiest. Laat uw levensgrote foto afdrukken op karton , reboard of forex materiaal, tot wel 190.


Kartonnen bord persoon

Laat je personen op karton afdrukken op verpakkingskarton , reboard . Voorbeeld pop rondom uitgesneden karton Het persoon op de foto zal in fullcolour worden afgedrukt en volledig worden uitgesneden, dat geeft de kartonnen pop een optimaal effect en het zal lijken alsof de persoon echt voor u staat! Uw foto wordt met de grootste zorg levensgroot afgedrukt, dus ook elk detail zal in de . Product-Figuur staander. Leverbaar als rechthoek of. Levensgrote kartonnen staanders.


Graag bij uw bestand een duidelijk werktekening aanleveren waaruit blijkt of het ontwerp rondom als een rechthoek moet worden uitgesneden of de contouren van het product of de persoon moet volgen. Wordt geleverd met rugsteun. Aan de zijkant van een drukke menigte zagen ze een man met een kartonnen bord waarop in slordige letters smith geschreven stond. Het was een slonzige kerel.


Kartonnen bord persoon

Als je kartonnen borden of kleine kartonnen bordjes nodig hebt, dan kun je bij Fotofabriek deze ook geheel zelf ontwerpen. Zowel privé als professioneel gebruik. Wij drukken hem levensgroot op karton. Het is alsof de persoon die dat allemaal heeft gedaan niet eens. Ze wierp een blik over haar schouder in een reflex ondanks de kartonnen dozen die het zicht belemmerden en stuurde naar de afrit van de snelweg de stad in.


Naast ons hield een haveloze zwerver een kartonnen bord. Je kartonnen bord van Spider- Man 3. Ik denk dat de eerste film. Deze pionnen worden opgesteld in startcirkels gelegen bij de vier hoeken van het kartonnen speelbord. De spelers werpen om beurt met een dobbelsteen.


Wie een zes gooit is verplicht een pion uit de startcirkel in het veld te brengen, op het startpunt. Het is de bedoeling om als eerste jouw pionnen cirkels verder naar. Laat uw ontwerp voordelig op hoogwaardig op karton bedrukken.


De veelzijdigheid van karton is ongekend: verpakkingen, meubels, festivaltentjes of gewoon een kartonnen promotie bord. Door onze nieuwste printtechnieken kunnen wij het karton in elke vorm uit snijden. Uitstekend geschikt voor promotioneel gebruik . Lifesizers Small, de kleinste vorm Lifesizers met levensgrote foto uitgesneden als kartonnen bord.


Kartonnen bord persoon

De persoon (of het object) op de foto hoef je niet vooraf vrijstaand te maken, dit gebeurt namelijk al automatisch in het produktieproces.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.