maandag 19 augustus 2019

Kartonnen lunchdoosjes

Wij bieden verschillende verpakkingen voor uiteenlopende toepassingen. Uiteraard hebben we ook een uitgebreide duurzame lijn met biologisch afbreekbare producten. Draagtray Le Journal cm.


Kartonnen beker Souvenir. Oz tall ( 180cc), neutraal bedrukt.

Cateringdozen Brood Lunch zijn verkrijgbaar in broodjesdoos klein ,middel en broodjesdoos groot. De cateringdozen zijn zespuntsgeplakte doos. Dit betekent dat de deksel aan de bodem vast zit. Gemaakt van bruin kraft karton.


Capri ijs en delicatessen volledig. Pim Evers nieuwe voorzitter . Ontbrekend: lunchdoosjes Lunchboxen van karton in de groothandel kopen, bij greenbox. Perfect voor take away gebruik.

Verschillende afmetingen op voorraa online bij de groothandel kopen. Deze witte gebaksdoosjes zijn ideaal voor het meegeven en vervoeren van meerdere gebakjes. De stevige kartonnen doosjes zorgen dat je taartjes er tot aan consumptie smakelijk en verzorgd uit blijven zien. Ook handig als lunchdoosje. Door hun neutrale uiterlijk zijn de doosjes voor meerdere doeleinden inzetbaar.


Met de Cold Cup heeft u een range van drie formaten voor al uw koude dranken zoals frisdranken, vruchtensappen of milkshakes. U kunt de Cold Cup met een Ecotainer deksel afsluiten die past op elk van de formaten. Bekijk hier onze Cold Cups. Bakje van karton , in de kleuren groen en wit . Denk hierbij aan suikerriet, karton en bioplastic.


Deze materialen zijn allemaal biobased en biologisch afbreekbaar. De verpakkingen worden van hernieuwbare grondstoffen gemaakt en kunnen na gebruik gecomposteerd worden. Deze zogenaamde eco take away disposables hebben dus geen negatieve impact op ons . De rijk gevulde picknickbox met zomerse specialiteiten van de ondernemers in de Biltstraat, Utrecht (030)!


Bestel de volle picknickmand uit Utrecht voor een heerlijke picknick in een park voor nog geen € per persoon! Prijs: Price Negotiable.

Verpakking Details: Elk stuk in polybag, verscheidene PCs per karton , binnenkarton met karton om het tin te beschermen. Levertijd: 35days na bevestigde steekproef. Deze vierkante, witte gebaksdoosjes zijn ideaal voor het meegeven en vervoeren van meerdere gebakjes of een klein taartje.


Je eigen lunch meenemen is erg budgetvriendelijk én vaak veel gezonder dan een broodje of een salade (mét sausjes) on-the-go. Wanneer je al dat lekkers bewaart in een stalen boterhamdoos, zoals deze van ECOlunchbox, ben je helemaal op de goede weg. De enorme afvalberg wordt dankzij de vele . Neem voortaan je (gezonde) lunch of snacks mee in deze design lunchbox van Design Letters. Na gebruik maak je hem makkelijk schoon in de vaatwasmachine.


En dan niet een gewone huis-tuin-en-keuken trommel, maar . Laat je lunchbox bedrukken. Deze unieke lunchbox of goodiebox heeft een unieke afgeronde vorm waardoor deze doos stevig aanvoelt en een luxe moderne uitstraling heeft. Al leverbaar vanaf stuks. Deze geschenk- verpakking wordt ook . Oostende en heeft ze het medicijn ook de dagen voordien links laten liggen. Een gevolg van haar ongehoorzaamheid als patiënt is dat het vrijwel onmogelijk wordt om nog naar de dokter . Thermosflesje € 39 lunchdoosje € 19 via bentoandco.


TARWEGRIES Voor de doe-het-zelver in de familie: pakken tarwegries met fijne etiketten, his en hers. KARTON Een bijzettafeltje of kruk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.