maandag 19 augustus 2019

Kek amsterdam behang

Ons behang , fotobehang, muurstickers en prints op hout zijn ontworpen met ziel en zaligheid. Style de kinderkamer en babykamer met deze unieke muurdecoraties. KEK Amsterdam ontwerpt vanuit de Nederlandse hoofdstad bijzonder(e) muurstickers en behang.


De muurstickers en het behang zijn stuk voor stuk anders dan anders. Ze zijn verrassen vernieuwend en eigenzinnig. Het zijn designproducten met een grote knipoog.

Behang , muurstickers en leuke woondecoratie. Kek Amsterdam maakt het mooiste behang. Gemaakt van het sterke vliesmateriaal, past dit behang werkelijk in ieder huis. Grote voordeel van vliesbehang is dat je het eenvoudig op de muur kunt aanbrengen. Daarnaast is het met water afneembaar en eenvoudig weer van de muur te halen mocht het niet meer bevallen.


Foto Breedte(m)Lengte2. Vele aanbiedingen bij bol. Wij ontwerpen muurdecoratie die net even anders is. We leggen er onze ziel en zaligheid in.

Daarom zijn onze producten verrassen verfrissend en een tikje eigenzinnig. Bekijken als Rooster Lijst. Shop bij ons alles voor de hippe kinderkamer! Op voorraad - Voor 23:bestel morgen in huis. Een geweldige print met een stoere tijger in de jungle.


Wie wil deze prachtige grote afbeelding nou niet in zijn of haar kamertje hebben hangen? Met het KEK AMSTERDAM behang Alfabet Grijs tover je de muren van de kinderkamer om in een dierenparadijs. Het behang is ook nog eens leerzaam want op elke afbeelding op het behang staat de beginletter van het diertje.


Geef je interieur een stijlvolle upgrade met dit behang van KEK Amsterdam. Livingdesign heeft alles wat jij zoekt! Je zou er bijna een hap uit willen nemen uit het SNOEP behang van KEK Amsterdam. Spekjes, lollies, raketjes of gebakjes, ze zien er levensecht uit!


De tekeningen van Fiep zijn superdecoratief, kies je favoriete illustratie! Bijvoorbeeld het fotobehang van de beroemde kraanwagen, de grote giraffe of de stoere brandweermannen. Het origineel vind je op Originalshop. Veilig online bestellen. Vandaag of morgen al in huis!


Deel dit artikel: Internetredactie Margriet. Dit kan er op wijzen dat je huwelijk eindigt in een echtscheiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.