maandag 12 augustus 2019

Keukenspulletjes kinderkeuken

Als grootste online kinderkeuken shop van Nederland bieden wij vanzelfsprekend ook véél kinderkeuken accessoires aan. Voor alle kinderkeukens hebben wij leuke keukenartikelen. Van fruit, potten, pannen, schorten tot ovenwanten voor kinderen.


Met de kinderkeuken accessoires maak je jouw eigen . Gratis feestelijk ingepakt! Huishoudspeelgoed waarmee jij een handje helpt in het huishouden!

Bestel bij Bart Smit de mooiste keukens en speelsets met geluid. Nijntje theeservies 21-delig. Play-Doh Kitchen Creations kookplaat. Fisher-Price theeset met licht en geluid.


Miele Speelgoed Kinderkeuken - No. Voor 23:uur bestel morgen in . Bekijk de categorie speelgoed keuken en huishouden op hema. Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken.

Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Keukenspulletjes kinderkeukentje o. Knoppen oven maken geluid bij het draaien. Veel keukenspullen erbij zoals servies, pannen, dienbladen, mixer en plastic eten. Prachtige houten keuken inclusief wasmachine.


Deze fantastische houten kinderkeuken wordt geleverd met alle keukenspulletjes die op de foto afgebeeld staan. De keuken heeft kookpitten, koelkast, ijsblokjesmaker en veel opbergkastjes. Origineel en kwaliteits-kado voor peuters en kleu. Keuze uit leuke vrolijke gekleurde keukentjes, vrijstaand of tafelmodel met of zonder accessoires. Erg leuk zijn ook de muffitset, petit fourset enz.


Je keukentje mist nu nog maar een ding: de keukenspulletjes. Geef je kind echte keukenspullen uit je keuken (mits ze natuurlijk niet scherp zijn) of haal ze bij de kringloop. Je kind kan spelen met echte pannetjes, bordjes van plastic enzovoorts. Bestel Snel en Veilig uw Speelkeuken bij Plustoys.


Wil jij kinderkeuken accessoires online kopen? Bekijk al onze kinderkeuken accessoires hier online!

Onze doelstelling is om voor een goede prijs een kwalitatief goed product te leveren. Wij zijn specialist in houten kinderkeukens met de daarbij horende accessoires zoals pannen en serviezen, maar ook ontbijtproducten, groente en fruit, taart, cake, ijs en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.