woensdag 21 augustus 2019

Naailes buurthuis den haag

Naaien Voor dat aan deze cursus deelgenomen wordt, graag eerst contact opnemen met organisatie i. Leer in een speciaal voor beginners opgezette naaicursus de basis naaivaardigheden. Start direct met je naailes Den Haag al 7cursisten gingen je voor! Voor bewoners van iedere leeftijd is er wel wat te doen. Voor de tieners en volwassenen organiseren we sport en spelactiviteiten, maar ook taallessen of .

Welkom bij de leukste naaistudio van Den Haag ! Hieronder zie je ons steeds vernieuwde aanbod. Fréderique verteld over de naailessen bij Studio ZIP en de bruidsjurk die ze bij ons heeft laten maken: . Kleinschalig atelier, verzorgt in prettige omgeving in Den Haag naaicursussen voor kinderen, tieners en volwassenen onder begeleiding van gediplomeerd ervaren docente Modevak. De mogelijkheid wordt geboden om op creatieve wijze bewust om te gaan met vorm, kleur en techniek en oplossingsgericht leren denken. Stichting Yasmin is het participatiecentrum voor alle Haagse vrouwen die hun talenten willen ontwikkelen of die zich willen inzetten voor de Haagse maatschappij.


Meet to change Bouwlust – Wat verwacht een werkgever van mij?

Eekhoornrade 21 Den Haag , Nederland. Deze lessen worden in Rotterdam en Den Haag aangeboden. Lestijden Vrijdagmiddag van 15:tot 17:in Rotterdam Woensdagmiddag van 13:tot 15:in Rotterdam. Prijzen Lesgeld per maand € 4(uur), incl.


Wij hanteren één maand als opzegtermijn. Buurthuis van de Toekomst de Kronkel is dé plek in Kortenbos waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en samenkomen, waar vrijwilligers en ondernemers de ruimte krijgen om activiteiten en projecten uit te voeren en waar maatschappelijke instellingen en bedrijven kantoor houden. En dat allemaal in samenwerking met, . Zij kunnen er cursussen volgen, zoals naailes of een cursus Nederlands. Ook worden vanuit het buurthuis kunstactiviteiten voor kinderen georganiseer onder de naam BarioK. Altijd al zelf een nieuwe broek of rok willen maken?


Volg dan een naailes , naaicursus of een gezellige creatieve workshop! Naailessen of naaicursussen kunt u overal in Nederland volgen. Goed nieuws: het gaat een stuk beter met Dieneke.


Donderdag oktober gaan we weer beginnen met de naailessen. De cursisten worden vandaag of morgen gebeld dat ze welkom zijn!

Van Limburg Stirumstraat 280. Inloop: info, koffie, thee. Algemeen Maatschappelijk Werk.


Zebra is de organisatie voor brede maatschappelijke ondersteuning die opereert in de wijken Centrum, Schilderswijk en Transvaal in de gemeente Den Haag. Wij bieden een veilige omgeving, waarin we onze klanten helpen zo goed mogelijk te . Wegens ziekte van onze naailerares zijn er tot nader order geen naailessen. Indien u zich aan wilt melden om bij ons als vrijwilligster naailessen te geven bent u van harte welkom! Naailes in Buurthuis Vliethage Werkgroep MIA “ Moeders In Actie”organiseert het project “kleding vervaardigen” Naailes is een leuke manier . Doelgroep: Volwassenen Doelgroep: Senioren Dag: maandag 09. De digitale gids van Den Haag met informatie over dienstverleners en instellingen in de sectoren zorg, welzijn en wonen.


Verspreid over Den Haag hebben wij Wijkcentra. In elk Wijkcentrum is een Servicepunt XL gevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.