donderdag 22 augustus 2019

Naailes delft

Of je nu naailes wilt komen volgen, je eigen patronen wilt leren tekenen op maat, of naar een AmieThology-kledingstuk zoekt. De cursussen variëren van basis naaitechnieken naar draagbare kunst, een jaarcursus fashion design als verdieping of zelfs voorbereiding op de academie. Voor volwassenen: Onder vakkundige leiding aan de slag met je eigen project, zowel voor de ervaren naaister als voor beginners.


Je werkt in een ontspannen sfeer op je eigen tempo. Leer van blinde rits tot rimpel mouw!

De naailessen worden op meerdere momenten in de week verzorgd. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Volg naailes in Delft bij Coupeuse Marie Cécile de Haan. Klik hier voor de naailestijden.


Welkom bij de leukste naaistudio van Den Haag! Hieronder zie je ons steeds vernieuwde aanbod. Fréderique verteld over de naailessen bij Studio ZIP en de bruidsjurk die ze bij ons heeft laten maken: .

Naailes Den Haag en omstreken. Atelier voor jou verzorgt onder andere naailes Den Haag voor de regio Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft , Zoetermeer, Pijnacker en Leiden. Centrum voor kunsteducatie, dat cursussen biedt voor alle kunstvormen. Overzicht van het aanbo informatie over inschrijven. Wat is er leuker dan om achter de naaimachine je eigen coole creaties te maken ? Tijdens de naaicursus voor kinderen starten de jonge leerlingen met eenvoudige opdrachten waarmee ze de naaimachine leren kennen.


Daarna gaan ze steeds een stapje verder en kunnen ze uiteindelijk zelf (eenvoudige) werkstukken . Bij AsLin kun je zelf creatief aan de slag gaan tijdens de naailessen voor volwassenen en kinderen, maar je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld workshop leren tas maken voor volwassen, of voor het het vieren van je kinderfeestje. Kijk voor alle mogelijkheden onder Workshops en Kinderfeestjes. De Naaitantes geven naailessen en naaiworkshops in Delfgauw, Delft , Pijnacker en omgeving. Natuurlijk kunnen we ook op locatie geboekt worden.


Maak op een creatieve manier zelf je kleding en gebruik hierbij onze videotips. Eventueel ook uiteraard een naaimachine. Bij eduvents vind je naaiworkshops, naaicursussen en naailessen om beter te kunnen naaien of om zelf iets leuks te . Je beoordeling is verzonden.

Alle rechten voorbehouden - Ontwikkelaar: . De doorlopende naailes is gratis. Je leert er bijvoorbeeld lusjes en knopen . Vanaf de basis naar je eigen mode ontwerp. Dit gaat een stap verder dan de naailessen voor beginners en gevorderden. In deze cursus gaat u onder begeleiding op uw eigen tempo patronen tekenen op uw eigen maten en vervolgens het model naaien De cursist maakt eerst een toile op de eigen maten om te controleren . Willy Coster werd net na de Tweede Wereldoor Delft geboren. Inmiddels woont Mevrouw Van.


Ik vond dat een verschrikkelijk vak op de huishoudschool, dus ik had er helemaal geen zin in! Lijkt in elke winkel exact hetzelfde te hangen, zit alles net niet naar je zin of heb je gewoon net als wij zin om achter de naaimachine te kruipen en mooie dingen te zien onstaan? InTalentueel biedt naailessen in kleine groepen, waarbij aandacht en pro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.