woensdag 21 augustus 2019

Roerstaafjes voor cocktails

Roerstaafjes voor cocktails

Bacardi Roerstaafjes (stuks)Voorzie jouw zelfgemaakte cocktails van dé originele Bacardi Roerstaafjes ! Opdruk: Bacardi BAT-logo (beide zijden)Afmetingen:Lengte ca. De set van roerstaafjes wordt aangeboden in een mooie geschenkverpakking. Cocktail roerstaafjes stuks.


Roerstaafjes voor cocktails

Feestgelegenheid: Themafeest. Aanbevolen leeftijd: jaar. Wilt u graag roerstaafjes voor cocktailglazen laten bedrukken? Ook dat is mogelijk bij Koffiebekers. Wij zijn namelijk expert in het bedrukken van zowel koffiebekers als koffie accessoires.


Hieronder vindt u meer informatie over het bedrukken van cocktail roerstaafjes. Met de rode lichtgevende cocktail roerstaafjes maakt u van u glas een met rood led verlicht glas. Maak het drinken van cocktails nog feestelijk met deze cheers roerstaafjes. De roerstaafjes worden geleverd in een set van 4. Bovendien komen roerstaafjes in cocktails ook vaak echt van pas. Daarom bieden we cocktailstaafjes aan die we in grote hoeveelheden in voorraad hebben en niet gepersonaliseerd zijn.


Roerstaafjes voor cocktails

Raadpleeg onze prijslijst . COCKTAIL ROERSTAAFJES LIB - SET ASSORTI. Waarschuwing: Laatste items in voorraad! Beschikbaarheidsdatu€ 198. De minimum te bestellen hoeveelheid voor dit product is 0. Voor decoratieve afwerking van uw dranken, cocktails , etc. Rietjes, cocktailstaafjes, flexibele rietjes, parapluutjes, roerstaafjes , cocktailprikkers.


De leverancier voor de horeca voor duizenden catering artikelen tegen fantastische prijzen. Vrolijke roerstaafjes voor in een cocktail of ander drankje in de vorm van strand schelpen en een zeester. Dit komt overeen met een stuksprijs van € 12. Welkom bij Barproducten.


Roerstaafjes voor cocktails

Menu Zoeken Account Vergelijk. U hebt geen items om te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.