vrijdag 4 oktober 2019

Koelaanhangwagen huren

Een enkelasser met een legnte van die gewoon op 2Volt werkt. Maximale lading is 6kg. Bent u op zoek naar een koelaanhangwagen te huur ? Bij Restorent kunt u verschillende koelwagens huren van tot m³.


Een koelaanhanger huren of koelaanhangwagen huren is ideaal wanneer u extra koeling nodig heeft op een party of voor het vervoer van bijvoorbeeld voedingswaren. Met het huren van een koelaanhanger bent u uit de brand.

De koelaanhanger heeft een hoge isolatiewaarde. Hierdoor blijft de temperatuur in de koeler . Een koelwagen huren , omdat u op locatie de catering moet verzorgen? Wij hebben dezelfde dag nog een koelaanhanger voor u tot beschikking.


Onze koelaanhangwagen is geïsoleerd en beschikt over een 2volt koelmotor. De koelwagen koelt alleen op locatie, wanneer hij is aangesloten op het netstroom. Bij ophalen kopie van geldige legitimatie en €150.


Verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Wilt u gekoelde goederen vervoeren, zoals vlees, fruit, of zelfs bloemen? Dan biedt een koeltrailer huren een handige oplossing. Zo bent u er zeker van dat uw producten steeds koel op bestemming komen.


Wilt u kleine gekoelde producten transporteren? Dan is een kleine koelaanhangwagen huren de oplossing! Bij PAK Aanhangwagens huurt u een koelaanhangwagen vanaf € 9-. Koelaanhangwagen huren ? Bekijk ons aanbod voor het huren van een aanhanger in Zeeland. Diverse afmetingen koelwagens euro per dag euro per weekend tevens verhuur voor al uw andere partij artikelen.


Koop of huur een koelwagen in Apeldoorn. Konag heeft diverse maten beschikbaar. Direct leverbaar uit voorraad! Optioneel: oprijplaten – Optioneel: generator voor eigen stroomvoorziening. Beschikbaarheid Wij beschikken over een ruim aanbod van dit type koelaanhanger.


U kunt dit type koelaanhanger huren tegen een zeer scherp tarief per dag. Vraag direct een offerte aan. Boek nu uw koelaanhangwagen naar keuze en we contacteren u voor de beschikbaarheid.

Gekoelde producten vervoeren? Ook kunt u hem prima gebruiken voor de markt of catering. Fripaan Transporttechniek maakt het mogelijk voor een scherpe prijs een koelaanhangwagen te huren als u bijvoorbeeld uit Assen, Drachten of Groningen komt. Een koelaanhangwagen huren is ideaal wanneer u extra koeling nodig heeft op een feest of voor het vervoer van bijvoorbeeld voedingswaren.


Door de hoge isolatiewaarde blijft de temperatuur in de koeler op een constant niveau en blijft vers voedsel ook echt vers! De temperatuur kunt u eenvoudig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.