vrijdag 4 oktober 2019

Koelkast met no frost systeem

Een koelkast met No Frost systeem hoeft niet meer ontdooit te worden. NoFrost koelkasten inclusief laagste online prijs! In dit artikel leg ik uit wat de functionaliteit No Frost is en wat de voor- en nadelen van No Frost zijn. Je hebt de functionaliteit No Frost vast en zeker voorbij zien komen in je zoektocht naar een nieuwe koelkast of vriezer.


Maar nu zijn er vragen ontstaan:.

Het No Frost systeem neemt ruimte van de vriezer in. Spring naar No frost - No frost is een techniek die het vocht uit de lucht in de vriezer en de koelkast haalt. Daardoor ontstaat in een vriezer met no frost geen rijp en ijsafzetting en hoef je hem dus niet meer te ontdooien.


Sommige koelvriezers hebben ook no frost in de koelkast , maar dat is overbodig. Met deze koelkast zijn je boodschappen razendsnel ingevroren. Het multi-airflow systeem zorgt ervoor dat het vriesgedeelte … meer.


De LG GBB59PZFZB zorgt voor alle gemak en is zuinig en modern.

No Frost is een technologie in Samsung diepvriezers en koelkasten die je een hoop ongemak bespaart. Lees hier alles over deze technologie. Het unieke DynaCool- systeem verdeelt een koele en vochtige lucht door de Miele- koelkasten. Door de snelle en gelijkmatige luchtcirculatie worden voedselwaren op elke plek in de koelkast even goed gekoeld.


Deze dynamische koeling zorgt voor een optimale versheid en een hoge energie-efficiëntie. Het Airfresh-filter met antibacteriële werking neutraliseert actief geurtjes in de koelkast en filtert bacteriën uit de lucht. Vorige koelkast moest je elke maand wel ff ontdooien en schoonmaken en de vrieskast zat soms zo vol met sneeuw en ijs, dat je er bijna geen voedsel in kon bewaren. In de No Frost koelkasten van Smeg wordt droge, koude lucht op homogene wijze door de koelkast gecirculeerd en wordt het voedsel op uniforme wijze gek. Deze hoeft hierdoor nooit ontdooit te worden.


Koelkasten vanaf 1cm. Ook blijft het etenswaar beter bewaart omdat er geen rijpvorming is. De meeste koelkasten van Indesit beschikken over het no frost systeem.


Dit houdt in dat de lucht gekoeld wordt en het vocht vastgehouden wordt als ijs door de verdamper. De koelkast ontdooit zichzelf vervolgens automatisch en voert het vocht af naar een bakje op de motor. Hierdoor is ontdooien niet meer nodig . Dan heb ik een verrassing voor u.

Ofwel 'nooit meer ontdooien' staat voor iedere. No - Frost staat namelijk voor Go-Frost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.