dinsdag 12 november 2019

Kookworkshop de lier

Studio Kookgaag gelegen in het mooie Maasland vlakbij Delft en Maassluis en is speciaal ingericht voor het houden van kookworkshops. Roken, grillen, bakken op de big green egg is een fantastische . Kookworkshops om van te watertanden. Je wordt vanzelf meegenomen en ondergedompeld in een échte kookbelevenis!


Sloof aan, samen achter het fornuis, smaakpapillen op scherp en onder het genot van een goed glas wijn en heerlijke zelfgemaakte amusehapjes ontstaat er een mooi diner.

Een culinair atelier in Breda. Geniet met uw vrienden, bedrijf of team van verschillende gezellige workshops. Om 18:begint pas het echte werk! Dan worden alle deelnemers verdeelt onder verschillende groepen die elk een deel van onze menu gaan klaarmaken. Als alle gerechten klaar zijn, kan iedereen smullen van onze volledige 4-gangen menu.


U wordt alvast verwacht op maart in het Sint-Ursula-Instituut in Lier. Estrella van Liere – López Vega heeft de smaak van vele bekende en onbekende gerechten met de paplepel ingegoten gekregen. Je ontdekt zo lekkere en gezonde .

Alle activiteiten en uitstappen in Lier van het type Cursus of workshop. Naast een kookworkshops vind je ook catering, bouw, cultureel onderwijs, groothandel in voedingsmiddelen, restaurant. Kokerij organiseert het hele jaar door open kookworkshops waarop iedereen welkom is. Voorkennis is absoluut niet nodig. Bedoeling is in een ontspannen en gezellige sfeer nieuwe recepten ontdekt, die je thuis makkelijk kunt klaarmaken.


ANT Antwerpen - Food for foodies. Goed Gevoel is een afdeling van Mivas en houdt zich in hoofdzaak bezig met armoedebestrijding in Lier en omgeving. Diversité is de minionderneming van Handel van het Sint-Ursula-instituut in Lier.


Amuses maken – door Dick van der Klis (chefkok bij Buitenhotel De Vreemde Vogel in Vlaardingen en voorheen bekend van restaurant De Poort te De Lier ). Ik schreef me snel in en afgelopen weekend was het zo ver, . In de pleisterplaats reizen we langs de Route … Gramolere. Ontdek wijncursus in Lier. Op woensdag januari organiseert minionderneming EasyMeal een kookworkshop. In onze mooie leskeuken geven we kookworkshops aan groepen van max. We maken telkens een zestal bereidingen.


Elke les wordt afgesloten met een etentje.

Ontbrekend: lier Teambuilding Lier - WegmetdeBaas heeft het grootste aanbod! Op WegmetdeBaas staan er vele activiteiten voor een geslaagde teambuilding in Lier. Het zijn masterclasses, in plaats van kookworkshops.


Een selectie van bekende topchefs die een keer, of meerdere keren, een masterclass bij de Kookerij hebben gehouden:. Zet vader eens in het zonnetje. Dit jaar zal de 2- jaarlijkse Wereld Lier Conferentie plaatsvinden in Zeist, Nederland! Op maart organiseren ze voor belangstellenden een kookworkshop. De deelnemers worden om uur verwacht aan de inkom van de school en begeleid naar de keuken.


Onder begeleiding van twee . Maandag april, paasmaandag, zal het restaurant gesloten zijn. Georganiseerd door Landelijke Gilde Lier -Noord. DORP IN DE KIJKER : Jaarmarkt Halle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.