vrijdag 10 januari 2020

Pianoles aan huis rotterdam

Pianoles aan huis rotterdam

Wil je graag piano leren spelen? Of speel je al langer en wil je je. Jonge, gediplomeerde pianodocenten die op een verschillende eigen locaties of bij leerlingen aan huis privé-les geven. Pianoles Begin je net met spelen?


Klassieke stukken spelen? Ook technische training zoals het spelen van akkoorden en toonladders komen aan bod. Volwassenen en jongeren.


Ontwikkel je techniek en creativiteit met effectieve oefeningen, voordrachtstukken, klassieke- en Jazz etudes. Motiverend en instructief lesmateriaal, liedjes maken en improviseren, Reserveer een gratis proefles! Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé pianoles voor beginners en gevorderden.


Strippenkaart van lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je pianodocent en neem contact op voor een proefles! Speel Bach met een lach en Leren van Ed Sheeran.


Dan ben je hier aan het juiste adres! Zoek je pianoles in rotterdam ? Of je nu graag klassiek wil leren of popliedjes spelen. Jouw creativiteit centraal staat - je leert . Ik heb ook in verschillende bands gespeeld. Bent u net begonnen, of wilt u graag beginnen met pianospelen ? Neem contact met mij op voor een gratis proefles bij u aan huis ! Want naast de essentiële basisvaardigheden leer je vooral je eigen creativiteit te gebruiken en kun je zelf nummers aandragen die je wilt leren spelen. De locatie is uitstekend bereikbaar met . Ik ben jaar en afgestudeerd als pianodocent en keyboard docent aan het Conservatorium in Rotterdam , en geef professioneel keyboardles en . De tijdsduur is minuten.


Pianoles aan huis rotterdam

Wanneer de pianodocent verzuimt, zal deze les worden ingehaald of een plaatsvervangend docent waarnemen. Op zoek naar pianolessen in Rotterdam ? Stuur mij dan een bericht voor een gratis proefles. Ik ben Ivana, een enthousiaste, gedreven pianiste en componiste met . Voor zowel beginners als gevorderden.


Al onze cursussen zijn direct te boeken en elke maand opzegbaar. Ben je op zoek naar pianoles Rotterdam ? Vraag direct een proefles aan! De lessen zijn degelijk opgebouwd , gebaseerd op de mogelijkheden van de leerling. Noten lezen, akkoorden en pianotechniek horen tot de vaste oefenstof. Lijkt het je mooi om piano te kunnen spelen?


Pianoles aan huis rotterdam

Kom dan naar SKVR Muziek. Het is geschikt voor allerlei stijlen muziek: van klassiek tot jazz en pop. Bij ons kun je op elke leeftijd (vanaf jaar) beginnen met pianoles , maar ook voor gevorderden is er veel te leren en . Tijdens de lessen besteden we aandacht aan: - hoe studeer je een muziekstuk in? Het lesgeven gebeurt aan huis.


Bij de pianoles Rotterdam vinden wij het daarom dan ook belangrijk dat iedere cursist bijgestaan kan worden in zijn of haar voorkeursgenre. Van pop tot jazz, en van klassiek tot blues, de kennis hebben wij in huis en willen deze maar al te graag delen . Hier vindt u informatie over pianolessen van Patricia Kusuma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.