donderdag 9 januari 2020

Piazzetta kachels prijzen

Pelletkachels met gepatenteerd multifuocosysteem. Eindverbruikersprijzen , excl. Maar dan heb je ook wel iets moois.


Zo wat denk je van zo een kachel ? Nieuwe technische oplossingen hebben zich binnen de stijl en het ontwerp van deze mooie kachels gemarkeerd.

Er is een breed scala aan ronde kachels , die de innovatieve HSS (Heat Storage System) . Een pelletkachel is voor iedereen geschikt. Dit is een Rolls Royce onder de pelletkachels. Dit vanwege het feit dat deze kachel als enige de warmte op vloerhoogte u. Goedkoop verwarmen met pellets.


Verwarmen met pellets is niet alleen milieuvriendelijker dan stookolie, maar ook goedkoper. Fossiele brandstoffen worden voortdurend duurder. Er is even een daling door de economische crisis, maar de prijzen gaan opnieuw, nauwelijks merkbaar, maar gestaag stijgen.

Wij zetten graag voor u de belangrijkste kenmerken en voordelen op een rijtje. Wij hebben ons met hart en ziel ingezet om ervoor te zorgen dat dit - eindelijk - het geval is. Informatie en advies voor een juiste aankoop. Exclusieve technologie voor pellet- en houtkachels.


Het is een uniek ventilatiesysteem dat ontwikkeld en gepatenteerd werd door. Het bedrijf produceert hoogkwalitatieve kachels met een minutieuze afwerking. De oven en de brander van de kachels zijn gemaakt uit gietijzer, de bekleding van handgemaakte maiolica (keramische steen). Piazzetta P 9Classic.


Adpellet heeft een nieuwe foto toegevoegd. Kleur Majolica mantel Ner. Ondertussen is bij de EkoPower ketel een zonneboiler geplaatst en draait de klant zonder gas. Betaling met bancontact is mogelijk. U kan ook online uw bestelling plaatsen, zowel voor afhaling als levering.


In de toekomst zal u op deze . De schoonheid van de handgemaakte tegels komt hierdoor nog meer tot zijn recht, de bekleding is nog eleganter en een prachtige glans maakt de afwerking compleet. Gezellige warmte in de woonkamer. Een hedendaagse COneutrale brandstof.

Zorgeloos verwarmen met respect voor het milieu. Wij bieden u een ruim assortiment aan kachels en fornuizen aan, met als topper de ROTOMIX. Welkom bij PerSempre, een zaak waar sfeervolle warmte centraal staat. Wij werken samen met kachelhandelaars verspreid over België, Nederland en Luxemburg.


INVOERDER PIAZZETTA PELLETKACHELS EN ANDERE KACHELS EN HAARDEN Persempre stelt u een zéér uitgebreide collectie van kachels en inbouwhaarden voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.