vrijdag 10 januari 2020

Plastic kokers voor snoep

Plastic kokers voor snoep

Voorbeeld gevuld voor geboorte. Huidige combinatie niet voorradig. Welkom op dit overzicht van snoepverpakkingen , grootverpakkingen voor snoep , puntzakken en verschillende zakjes voor snoep.


Plastic kokers voor snoep

Wij hopen dat u hier de juiste producten vindt voor uw snoepwinkel. Mocht het onverhoopt het geval zijn dat de verpakkingen naar keuze niet in onze lijst staan dan horen wij dat graag. Kunststof kokers zijn er in verschillende soorten en maten. U heeft al een kunststof koker vanaf € per stuk. Glasheldere pvc kokers voor het verpakken van snoep , bloemen en andere kleine giftartikelen.


Vind plastic kokers op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Grote koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van kokers , kleine koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van kokers , smalle koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van kokers , brede koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van kokers , lange koker bij De . Met masking tape, touw, lint. Deze plastic tubes zijn ook super om een mooie traktat. Deze snoepjes in transparante koker kunnen variëren van schoolkrijt tot vruchtenlettertjes of appelsnoep.


Plastic kokers voor snoep

Op het deksel van de snoepjes in transparante koker plakken wij een sticker. Op deze pagina vindt u een overzicht van snoepverpakkingen en verpakkingsmaterialen voor ondernemers die een snoepwinkel runnen of werken bij een. Snoepgoed wordt vaak in zakken aangeboden en daarom vindt u hier veel plastic zakken, puntzakken en papieren zakken. Dit artikel is uit eigen voorraad leverbaar . Transparante kokers flexibel . Kleurloos transparant of silver PET koker met een aluminiumfolie en extra plastic deksel. De koker is gevuld met circa gram hartig snoepgoed met een houdbaarheid van circa maanden.


De koker heeft een hoogte van circa 1mm en een doorsnee van mm. Het artikel is te voorzien van een full colour te bedrukken . Vorm, kleur, smaak en de versheid van chocolade en snoepgoed worden bewaard en komen het beste tot hun recht in onze bonbondoosjes, snoepzakken , PP zakken of popkokers. Met name onze bonbondoosjes zijn er in allerlei kleuren en maten en hebben een luxe uitstraling. In plaats van een snoeppot is een snoepkoker een leuk alternatief.


De snoepkokers zijn gemaakt van plastic , licht van gewicht en in diverse vormen en maten te bestellen. Alle ronde kokers worden op maat gemaakt in zowel lengte als breedte. De ovale snoepkokers zijn beschikbaar in een aantal standaard . Pvc kokers 50cm x 7cm transparant incl. Een doos bevat kokers.


De kokers zijn niet waterdicht en in diverse formaten leverbaar. Evenals heldere PP kruisbodemzakken. Gebruik heldere PP diamantzakken voor veel volume.


Dus heeft u een snoepwinkel , of werkt u in een winkel op een snoepafdeling , bekijk welke verpakkingen op het gebied van snoep wij u kunnen leveren. LDPE Plastic zakken met zijvouw. Deze transparante kokers zijn ideaal voor bijvoorbeeld flessen, cosmetica, snoep of kleding.


Mooi verpakt in transparante PVC kokers - de ideale verpakking om uw product op te laten vallen. Dolfijn koker gevuld met dolfijn of snoephartjes. Het doosje is versiert met een dolfijnlabel.


Plastic kokers voor snoep

De persoonlijke gewenste tekst plaatst u in het vakje opmerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.