donderdag 16 januari 2020

Villeroy en boch subway 2 0 set

Sanitair koopt u voordelig op Sanitairwinkel. Grootste assortiment, scherpe prijzen en een goede service. Gratis verzending, dagen retourrecht en.


Dit toilet wordt geleverd met een Supra fix bevestigingsset , waardoor er na bevestiging geen schroeven in het zicht zijn. Die worden volledig weggewerkt. Complete set gebaseerd op het Subway 2.

Inclusief een toiletzitting met Softclose en quickrelease. Het meegeleverde reservoir is de Ben Pro Flush, met een keuze uit verschillende bedieningspanelen. Daardoor is het toilet bijzonder snel en eenvoudig te reinigen, omdat kalk en vuil zich niet kunnen ophopen. In de wandcloset is een mooi vormgegeven . Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Wandcloset Met Verdekte Bevestiging Wit. Enige tijd geleden is Ideal standard en Sphinx op de markt gekomen met een randloos wandcloset. Villeroy en boch Subway 2. Uit de testen is naar voren gekomen dat een randloos model hygiënischer is. Koop extra voordelig op Badkamermarkt.


Sigma drukplaat naar keuze! Spoelrandsysteemtype, Dunne spoelrand direct flush. Type spoelran Innovatieve dunne spoelrand. Easy Clean ( zitting), Ja. Afstand boorgaten, 1mm.


Nu in de aanbieding van € 81voor € 6400! Een complete toiletset met een. Up3Toiletset VB Subway 2. Direct flush Met Bril En Drukplaat. Soortgelijk beeld product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.