donderdag 16 januari 2020

Wastafel 35 cm diep

Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Inclusief kraan en afvoer.


Malice Fonteinset Kraangat links . Ben je op zoek naar een passende wastafel ? Kijk op Saniweb voor het totale aanbod.

Benieuwd naar de diepte van de standaard wastafels die er beschikbaar zijn? In veel van de gevallen zijn ze 35cm of 40cm diep. Uiteraard kan het dan bijvoorbeeld gaan om 42cm diep.


De standaard diepte van de wastafels zorgt ervoor dat deze niet te ver naar voren komen, maar dat u er toch comfortabel gebruik van . Waskom Sanilux Nature Rond Natuursteen Ø 38cm 12cm diep. Levertijd: Voor 15:bestel volgende (werk)dag in huis. Normale prijs: € 2180. Aanbiedingsprijs: € 1900.


Wasblad Sanilux Compact Pro Hardsteen 60x38x5cm kraangat.

Een fontein is kleiner dan een wastafel en heeft een maximale breedtemaat van cm. Net als bij wastafels zijn er binnen fonteinen verschillende mogelijkheden. En natuurlijk onze complete fonteinsets. Alle maten enkele wastafels vind je bij Badkamerconcurrent. Zoekt u een specialist voor uw sanitair?


Een voordelige wastafel in design of wit keramiek vindt u bij Tegeldepot online! Op zoek naar een wasbak? Bij Sanitairwinkel vindt u o. Bestel uw wasbak voordelig online of bezoek één van onze showrooms. Ideaal wanneer uw badkamer.


De keramische wastafel is voorzien van een sierlijke golfvorm. Het geheel ligt op natuurlijke wijze. Afmeting kast (BxDxH), x ,x cm. Met 35cm diep is deze ideaal voor de smallere badkamer met geringe doorloop. Voor de beste prijs, de snelste levering en een groot assortiment wastafels gaat u naar Design Sanitair Shop.


LILLÅNGEN kastje voor onder . Breedte product (mm), 700. Diepte product (mm), 350 .

Hoogte product (mm), 110. Onmisbaar in de badkamer: een wastafel. Bekijk nu onze dubbele wastafels , natuurstenen waskommen, opbouwwastafels en wasbakken badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.