woensdag 15 april 2020

Rubber pakking materiaal

Rubber pakking materiaal

Rubbermagazijn levert een grote variëteit aan materialen welke toegepast kunnen worden als pakkingen en afdichtingen. Een enorm assortiment pakking en afdichting materiaal in de vorm van plaatrubber, profielen, pakkingen maar ook O-ringen en keerringen staan tot uw beschikking. Standaard pakkingmateriaal.


Rubber pakking materiaal

Ook beschikken wij over een ruime voorraad standaard pakkingen zoals stopbuspakkingen Flexitallic, Thermiculite, . Grootste collectie van NL. Plaatrubber is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en rubbersoorten , zowel met als zonder geweven inlage voor versterking. Het materiaal wordt onder andere gebruikt voor pakkingen en afdichtingen.


Nitril rubber pakking materiaal voor brandstoftanks. De Pakkingen zijn leverbaar in gewenste vorm en voldoen altijd aan professionele normen. Pakkingen kunnen van verschillende rubbersamenstellingen gemaakt worden.


Rubber pakking materiaal

Rubbersamenstellingen zijn gebaseerd op een polymeer die vermengd wordt met additieven om de formule zijn unieke structuur en eigenschappen te geven. Wij snijden of stansen . Een rubber materiaal dat speciaal is gemaakt voor een specifieke . Onder vlakke flenspakkingen verstaat Klinger eenvoudige stans of snijbare pakkingmaterialen. In principe zijn dit alle materialen op basis van rubber , vezels en grafiet (ook met metaalfolie inlage(n)). De meest gangbare materialen zijn: Klinger Sil ( rubber vezelversterkt, Klinger Topchem (versterkt PTFE), . Olie en brandstof bestendig.


Door de kurk zit een neopreen rubber. Rubber pakkingen zijn belangrijke onderdelen bij het afdichten van leidingsystemen of andere verbindingen in apparaten en machines. Deze afdichtingen zijn geschikt tot 100°C (afhankelijk van het materiaal ) en voor algemene doeleinden bij relatief lage drukken. Een groot voordeel van rubber.


Rubber pakking materiaal

Een flenspakking kan voor u in vele verschillende materialen worden geproduceerd. Een O-ring is een soort pakking in bijvoorbeeld een flens. Deze materialen hebben wij ruimschoots op voorraa waardoor wij snel en binnen de afgesproken levertijden kunnen leveren. Kneedbaar rubber op de rol, vaak gebruikt bij voorruiten. Het verkregen materiaal is zeer flexibel, duurzaam en bestand tegen de werking van vetten, oliën, . Elastomeren zijn kunststoffen die rubberachtige en elastische eigenschappen bezitten en daardoor zeer geschikt voor pakking materiaal tussen flenzen.


Ook worden elastomeren gebruikt voor de productie van O-ringen. Het aantal soorten elastomeren is vrij groot en in dit artikel beperken wij het tot onderstaande soorten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.