woensdag 22 juli 2020

Tapwagen verkoopwagens

Tapwagen carrousel (zeer ruime ronde bar, in het midden staat het tap blok , veel werkruimte , tapkranen en super Luxe uitvoering) Tapwagen Jumbo . Vind tapwagen op Marktplaats. KENMERKEN: Eiland met tapblok in het midden en doorgeeftoog meter toogblad rondom 2x 2-deurs flessenkoeling van ± 3liter (langs elke z… € 1500. bieding(en). Voor iedereen een voordeel. Ons chassis is volledig gegalvaniseerd en uitgevoerd met AL-KO of KNOTT assen. De opbouw is gemaakt van geïsoleerd (gelcoat) sandwichpanelen en is, ter versteviging, met aluminium frame inlages uitgevoerd.


Tapwagen verkoopwagens

De bodem is voorzien van watervast vloerhout. Inrichting en uitvoering wordt op maat voor u gemaakt! De tapwagen heeft verkoopluiken. Noordenvel de gratis marktplaats.


Een keurig nette verkoopwagen met een grote capaciteit die ingezet kan worden voor al uw buiten evenementen tot ongeveer 5personen. Wij verzorgen graag u evenement met deze wagen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Ook is het mogelijk om de . Zoekt u een tapwagen voor uw evenement, braderie of feest. Huur dan de hap en tapwagen van mijn toptent.


Tapwagen verkoopwagens

GAMO FTT3toiletwagen. Wij zijn gevestigd in Dongen. Bent u op zoek naar een tapwagen of een tapconcainer of een mobiele bar ? Dan bent u bij tapwagen.


Twee grote verkoopluiken en inloopdeur, Stroomvoorziening inclusief stoppenkast, Alles goed af te sluiten, Handig . Unieke Eye catcher, Super mooi aandacht-trekker die met zijn meter hoogte , gegarandeerd altijd in het oog springt! Huren vanaf € 12- per dag. Onze mobiele verkoopwagens en paviljoens bieden een groot scala aan producten en mogelijkheden om zo een volledig evenement van onze service te kunnen voorzien. Prijs op aanvraag (lees verder). Tweedehands aanbod voor verkoopwagen.


Tapwagen verkoopwagens

Zoek met VeilingStart direct in het complete aanbod van. Verkoopwagen , Marktwagen, Foodtruck, Snackwagen WEG=WEG. HEINEKEN Koelkast cold served zero voor decoratie marktplaats. Horeca Keukenapparatuur marktplaats.


De beste tweedehands tapwagen resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie. Verhuur snackwagenswagens. Dubbele friteuse 2xltr ex.


Tapwagen verkoopwagens

Enkele friteuse 1xltr ex. Wij verkopen divers snoep uit onze daarvoor speciaal ingerichte verkoopwagens van look-o-look. Ons snoep bestaat uit een divers assortiment, mooi hygienisch verpakt en aan democratische prijzen.


Deze wagen kunnen eveneens worden uitgerust voor de verkoop van divers stukijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.