vrijdag 7 augustus 2020

Tefal ingenio handvat

Tefal ingenio handvat

Optimale opberging van jouw pannen dankzij de Ingenio handgreep. Praktisch in het dagelijkse gebruik: de handgreep past op de pannen, kookpannen, woks en sauteerpannen van Ingenio ! Gemakkelijk hanteerbaar: druk gewoon . Tefal ingenio handgreep. Zo bespaar je ruimte in de kast en gebruik je de pannen voor . Stuur naar een vriend(in). Garantie: jaar garantie. Productprijs (incl. btw).


Tefal ingenio handvat

Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Hierdoor heeft de kookset maar heel weinig ruimte nodig in de keukenkast. De pannen kunnen gebruikt worden op alle.


De braadpan is vervaardigd van aluminium, waardoor de pan snel warmte opneemt. Ingenio , zeer compacte koekenpannenset, nu ook voor inductie! Ruimtebesparen makkelijk mee te nemen en stapelbaar. Zeer veilige afneembare . Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting?


Tefal ingenio handvat

Zichtbaar beschadigd € 4 95. Verwijder je de handgreep , dan gebruik je de pan tot een temperatuur van 2° C ook in . En dankzij de afneembare handgreep gaan ze ook gewoon de oven in, tot 2°. Je gebruikt de steelpannen op alle warmtebronnen, dus ook op inductie. De steelpannen zijn voorzien . Dankzij de afneembare handgreep gebruik je de pannen ook als schaal voor een ovengerecht. De lepel schuift de pan niet in.


Temperatuur, hij kan zelfs tot . Tijdelijk niet beschikbaar (indicatief werkdagen). Hierdoor is het niet nodig om veel olie of boter te gebruiken en zijn vastklevende ingrediënten verleden tijd. De koekenpannen hebben een . Ovenbestendig tot 260°C.


Tefal ingenio handvat

Koken als een expert wordt gemakkelijk en veilig in één klik! Dankzij de Ingenio en zijn 1 veilig verwijderbaar handvat , kunt u met één enkele klik van de ene pan naar de andere wisselen. Koken op het fornuis, dan de oven in, rechtstreeks op . Coolblue: alles voor een glimlach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.