maandag 9 november 2020

Weber trilplaat gebruikt

Verrijdbaar capaciteit: kn prijs excl. Voor informatie om een tweedehands diesel trilplaat of 2e hands trilstamper of occasie wacker sleuven stamper aan te kopen, verkopen of te huren in. Port of Moerdijk, Nederland.


In onberispelijke staat. Een omklapbare stuurboom vergemakkelijkt het transport. Zinvolle toebehoren van de trilplaten maken een universele inzet mogelijk.

Klik hiervoor op de afbeelding voor verdere informatie. Het systeem kan optioneel af-fabriek worden opgebouwd op de CRtot en met CR trilplaten. Trilplaten te koop aan de scherpste prijs. Lombardini diesel deze motor is compleet gereviseerd.


Zeer nette machine met dikke onderplaat. WEBER trilplaten : aanbiedingen, zie advertenties voor nieuwe en tweedehands WEBER trilplaten te koop — Autoline België. Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving. Een trilplaat wordt hoofdzakelijk gebruikt bij de aanleg van een weg of een stoep zodat de tegels niet verzakken.


WEBER MT heeft een nieuwe trilplaat ontworpen speciaal voor het aantrillen van groot formaat tegels of voor gevoelige oppervlakten.

In tuinaanleg, landschapsbeheer,. Bij het aantrillen met een gewone trilplaat kunnen de XXL-formaat tegels verschuiven of . Zoek jij naar tweedehands bouwmachines trilmachines? Marktplatz für gebrauchte Landmaschinen. Neem direct contact op met de verkoper van trilmachines.


Klik op het plaatje om meer details te zien. Motor 4-takt, brandstof benzine octane, gs getest, tuv gecontroleerd. Een nette samac diesel trilplaat met voor en achteruit ton slagkracht met wieltjes erbij. Wij zijn de grootste Dealer van Nederland en hebben alle.


Weber trilplaat gebruikt. Europa Bouwmachines zien. Gildestraat te Naaldwijk. Een klinker, straatklinker of straatbaksteen is een type baksteen dat gebruikt wordt als bestrating in de wegenbouw. Zoek voor gebruikte weber trilplaat.


Grondverdichter of trilplaat kopen? Nemaco levert tegen een scherpe prijs! Kijk snel op onze site voor meer informatie en het aanbod.


Vlakbij Lommel en Neerpelt vindt u deze showroom van Raoul van Diepen met o. Online markt te verkoop van trilplaten.

Algemene omschrijving, te koop, weber trilplaat met hatz diesel motor brede plaat start en loopt goed motor rookt prijs €42- tel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.