vrijdag 13 november 2020

Whirlpool wasdroger resetten

Geweldige tip over het resetten van de droger : onze machine doet het weer ! RESETTEN WHIRLPOOL CONDENSDROGER. F8bP-7AHFg Vergelijkbaar jan. Geüpload door how-2-repair. Kan je dergelijke toestellen resetten ?

Ik denk eerder dat het probleem te maken heeft met een defect (aan de electronica). De droger geeft continu aan dat het pluizenfilter vol zit wat na grondig schoonmaken echt niet zo is. De whirlpool helpdesk zegt zonder het type nummer te weten al hoe je het apparaat moet resetten. Op zoek naar whirlpool wasdroger resetten huishoudelijke apparatuur?


De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK. Drogers op collega site Wasdrogers. Kun je deze machine resetten ?

Deze bevinden zich achter in de wasdroger hier voor moet u de achterklep verwijderen. In sommige gevallen zit er een reset thermostaat in de wasdroger deze hebben een rood knopje. Verschillende thermostaten voor de wasdroger. Bijna alle merken leverbaar met scherpe prijzen en korte levertijden!


Heb jij problemen met je droger ? Wij behandelen een aantal veelvoorkomende problemen bij wasdrogers. Voor wasmachine klik hier! Is uw klacht dat: Uw machine helemaal niets meer doet. Echt niets meer, geen lampje of piepje meer. Er wel spanning op het stopcontact staat.


U eerder echt helemaal geen klachten had. Plaats het wasgoed losjes in de trommel zodat het gelijkmatig kan drogen. Sluit vervolgens de deur. Dik wasgoed met meerdere lagen, zoals:.


Sorteer wasgoed naar: Materiaaldikte: wanneer er meer wasgoed is dan de wasdroger aankan, dient u het wasgoed te scheiden naar gewicht (bijv. droge handdoeken en dun ondergoed afzonderlijk).

Gewenste droogheid: kastdroog, strijkdroog, enz. Gratis tips om uw machine eenvoudig zelf te repararen vindt u hier. Koop niet meteen een nieuwe droger.


Zoals het mij uitgelegd is: de droger heeft een beveiliging die af kan slaan als hij te heet wordt. Meestal is de oorzaak te veel stof in het filter. Dus oorzaak (stof) verwijderen, en dan de beveiliging weer resetten met dat knopje. Geen idee of dat inderdaad is waarom het werkt, maar bij mij werkte het wel.


Ons team staat te allen tijde telefonisch of per e-mail voor u klaar als u hulp of extra informatie over Whirlpool -producten nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.