maandag 16 november 2020

Whirlpool wasmachine storing f08

Fvoordat ik over moet tot aanschaf nieuwe wasmachine. Al lezend op het forum, oa van HarryO, heb ik inmiddels de weerstand gemeten of het verwarmingselement, ohm. Verder zitten alle kabels vast, ecobal zit los. De pomp werkt maar start je een programma (alle) dan verschijnt er F08.


Fis hoogstwaarschijnlijk. In de handleiding staat alleen dat je de machine moet resetten.

Weet iemand wat deze storing betekend? Mijn wasmachine Whirlpool 6th sense geeft de foutcode Faan. Whirlpool wasmachine storing - Foutcode F- Witgoed Reparatie Nederland. Een reparatie aan uw machine is zomaar mogelijk als een apparaat al jaren trouwe dienst bewijst.


Een nieuw apparaat kopen kan altijd nog! In veel gevallen is het witgoed nog te repareren en het is natuurlijk goedkoper dan aanschaffen van . Helaas kan het voorkomen dat uw Bauknecht wasmachine een mankement vertoont en een reparatie benodigd is. Bij Bauknecht gelden hoge eisen voor productie en levering, maar helaas kan het een keer gebeuren dat uw Bauknecht wasmachine meteen gemaakt dient te worden doordat er een storing optreedt.

Een Whirlpool vaatwasser of wasmachine foutmelding worden gewoonlijk uitgedrukt met een letter en twee cijfers (bv. F02). Vele toestellen hebben, echter, een lijst met hun specifieke foutcodes.


Hieronder geven we je, alvast, een overzicht van de Whirlpool foutmeldingen die bij de meeste wasmachines. Whirlpool Wasmachine storing - Foutcode F- Miele reparatie Belgie. Siemens Wasmachine storing - Foutcode F- Whirlpool reparatie Belgie. Vanmiddag gaf onze wasmachine de storing F14. Inmiddels hebben we ontdekt dat dit een defect onderdeel is.


Dit kunnen we dus laten repareren. Maar nu zit onze was er no. Vindt hier de foutcode van uw merk wasmachine en probeer zelf de storing op te lossen. F– geen warmte gedetecteerd – Timed Out na minuten.


F– overvol, uitgeschakelde pomp. F– Motor F– Motor niet omkeren, controle PCB F– PCB . Zie de volgende merken wasmachines : Aeg. AEG Wasmachines : CA: Probleem zit in de electronica, de motorsturing lijkt . Echt een waardeloze wasmachine.


Net nadat de jaar garantie voorbij was ging de machine lekken, monteur erbij gehad en het blijkt een productiefout te zijn bij de zeepbak.

Een half jaar daarna storing met code F( storing elektrische module) monteur er weer bij gehaal kosten van de vervanging van de module . De foutmelding betreft F:0 waarschijnlijk heeft dit te maken met het verwarmingselement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.