dinsdag 17 november 2020

Whirlpool wm 1510 w

De koelkast is voorzien van draagplateaus van veiligheidsglas, verstelbare deurvakken en groentebak. Voor het gemak heeft deze ijskast in hoogte verstelbare voetjes aan de voorzijde. Door de legplateaus in hoogte te verstellen maak je eenvoudig plek voor grote etenswaren.


Goedkoop bij Keukenloods. Zo blijven je groenten en fruit heerlijk vers, en kan je de rest van de koelkast flexibel indelen. Bestel direct en voordelig via Koelkasten.


Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Vind de webshop met de laagste prijs.


Whirlpool wm 1510 w

En zuinig omgaan met energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Specificaties Ronde deuren. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Ontdek deze Koelkasten in onze webshop. Kastontwerp: Vrijstaand. Nettocapaciteit koelkast: 2l, Geluidsniveau: dB. Kleur van het product: Wit.


Whirlpool wm 1510 w

Belangrijkste kenmerken. Deurophanging : Deur-op-deur-systeem. Deurscharnier : Rechts verwisselbaar. Temperatuur in display vriezer : Geen Ventilator vriesgedeelte : Nee. Aantal draagplateaux in koelgedeelte : 5. Betaling: Ideal of creditcard.


Deze vrijstaande koelkast momenteel aangeboden door winkel en wordt al bezorgd voor € 34door Bol. De koelkast heeft een totale inhoud van 2liter en heeft de volgende afmetingen in m550 . Hier vind je alles over koelkasten. Dit is de totale hoogte van vloer tot bovenzijde van de koelkast. Elk apparaat is ingedeeld in een energie-efficiëntieklasse, wat je . Kylen är utrustad med robusta glashyllor.


Whirlpool wm 1510 w

Dörren är högerhäng men för större frihet i er köksplanering är dörren omhängningsbar. Schrijf een productervaring .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.