donderdag 19 november 2020

Wilesco stoommachines onderdelen

Wilesco stoommachines onderdelen

ALLES OP MODEL DUIDELIJK MET AFBEELDING. VELE ONDERDELEN DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR. Bent u niet zeker wat u nodig heeft stel dan uw vraag via de contact pagina. Alle stoommachines worden gefabriceerd volgens de strenge veiligheidsnormen van de Duitse keuringsinstantie de . De Laatste Nieuwsbrief Aan-Afmelden. Gemakkelijk en veilig betalen met iDeal.


Wilesco stoommachines onderdelen

Bestellingen worden met Track and Trace verzorgd door Post. Plaats in Winkelmandje, Plaats in Favorieten. Schoorsteen wilesco d24. Vuurla wilesco d24(nieuw). Wilesco onderdelen ook los te koop.


En stoomventiel regelaar (nieuw). Deze machine is er een uit de. Te koop wilesco stoommachine origineel met diverse onderdelen allen nog goed functionerend. Voor de liefhebber een must en . Ruwweg kan er een onderscheid gemaakt worden in. Weergave: Bezig met laden.


Wilesco stoommachines onderdelen

Aggregaat-compleet Aggregaat compleet € 14Assortiment-zakje Assortiment zakje € 395. Bekleding-cilinder Bekleding cilinder € Brandstoflade € 125. Cilinder-compleet Cilinder compleet € 4 50 . Antiek model stoom machientje te koop.


Draait en werkt, testen is mogelijk bij aankoop. Met de eenvoudig te begrijpen en geïllustreerde handleiding is het opbouwen van deze machine ook voor beginners geen enkel probleem. Alle onderdelen worden geschroefd. De stoommachine is in basisuitrusting en functies gelijk aan de Dstoommachine.


Wilesco stoommachines onderdelen

Je denkt dan terug aan die goede oude tijd. Je ontvangt er een duidelijke gebruiksaanwijzing met afbeeldingen bij. Het gaat om een klein bouwschema.


Je kunt de machine dus makkelijk in elkaar zetten. Een stoommachine zonder veiligheidsventil mag onder geen beding in gebruik genomen worden. Houdt kinderen op afstand! Hete onderdelen , bewegende machinedelen en stoom dat plotseling.


De Dstoommachine wordt als bouwdoos geleverd. De onderdelen zijn nog heel mooi. Stoommachine met machines. De werking van een stoommachine , en uit wat voor onderdelen bestaat hij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.