vrijdag 13 november 2020

Wit loft schort

De leren schorten van WITLOFT zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Handgemaakt en uniek, van bedrijfskleding tot BBQ schort voor man, vrouw en kind. We hebben ze in verschillende kleuren en kunnen deze voor je personaliseren met naam. Een supercadeau om te geven of te krijgen. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Wit loft schort

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Sommige producten zijn zo mooi of bijzonder dat ze extra aandacht verdienen. Elke week wordt door de fonQ redactie een product verkozen tot fonQy favorite. Benieuwd naar de andere fonQy favorites? Vanaf € gratis verzending.


Unisex leren schort in de kleur cognac, met cognac kleurige details. Witloft leren schort kopen? De nek en taille riem is verstelbaar zodat het schort u altijd past. Het leren schort is voorzien van een theedoeklus, de nekriem is voorzien van een canvas hoes.


Wit loft schort

Dit vergroot het draag comfort en zorgt ervoor dat het leren schort niet in uw nek schuurt. Inmiddels lopen er al ruim 150. De afgelopen drie jaar hebben we keihard gewerkt aan de fundering, nu gaan we vol gas.


Het materiaal is van hoogwaardig plantaardig gelooid tuigleer van zeer hoge kwaliteit waardoor het schort door het dragen een eigen karakter krijgt. Ieder witloft schort is handgemaakt en daarom uniek! Het gebruikte leer komt van Nederlandse bodem.


Wit loft schort

Ambachtelijk en handgemaakt van 1 plantaardig gelooid tuigleer, stoer en praktisch: dat zijn de leren schorten en accessoires van het Amsterdams merk WITLOFT. Nu verkrijgbaar bij kampeerwinkel De Wit. Op werkdagen vòòr 21:00 . Heerlijk een maaltijd met vlees of vis bereiden, zonder dat je hoeft na te denken dat er vetvlekken in je kleding kunnen komen. Bekijk ons hele assortiment aan leren bbq schorten en kies de mooiste uit!


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Stoer leren schort voor de avontuurlijke buitenkok. Met lussen voor je gereedschap. Beschermt kleding tegen vet en vuur. Door het gebruik van hoogwaardig tuigleer zal het schort door het dragen met de tijd een eigen karakter krijgen.


Ieder schort is handgemaakt en daarom uniek. Op en top Nederlands product. Dus toen hij tijdens een cursus meubelmaken was aangewezen op een saai schort om zijn kleding te beschermen en hij online geen hip alternatief von besloot Frank er zelf één te maken.


De reacties op zijn leren schort. Deze unieke zwarte keukenschort bestaat uit twee aan elkaar gestikte stukken leder. De schort wordt over een schouder gedragen en is afgezet met congac kleurige details. Dit model is te bestellen in maat. One size fits all, gezien de riemen lang zijn en voorzien zijn van voldoende gaatjes.


Wit loft schort

In een tijd waar in we terug gaan naar de basis en het ambachtelijke weer centraal staat, biedt WITLOFT handgemaakte schorten van een hoge kwaliteit plantaardig gelooid tuigleer. Gather gemaakt door TripAdvisor-leden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.