maandag 23 november 2020

Yigit kledingreparatie rotterdam

Yigit kledingreparatie rotterdam

De meest volledige site met ruim 66. Mehmet Yigit is verhuisd naar de Koningslaan in Het Lage Lan vlakbij de Prinsenlaan, in Rotterdam -Prins Alexander. Hij heeft daar en mooie en grote winkelruimte betrokken. De klanten kunnen ter kennismaking nog tot eind oktober profiteren van . Met meer dan jaar vakkennis in kledingreparatie zijn wij de aangewezen reparateur voor al uw kleding. Door de jaren heen hebben wij onze expertise kunnen verfijnen, waardoor wij uitstekende kwaliteit kunnen leveren en u altijd waar voor uw geld krijgt!


Yigit kledingreparatie rotterdam

Huidige woonplaats en geboorteplaats. Kleding reparatie yigit. Diverse kostuums laten stomen, prima resultaat en ook voordelig. Ook broeken laten vermaken en repareren ook dit prima uitgevoerd. Een overhemd laten tailleren, met hoe verrassend ook een goed resultaat.


Klik hier voor meer informatie over de . Eigenaar is Alladin yigit. Het filiaal is bij ´Chris bennekerslaan 10´ en de kosten zijn heel weinig. Voor meer informatie kunt u nog altijd bellen.


Kaart waarop bedrijfslocatie wordt weergegeven. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Alles wat u wilt weten over iedere gemeente, iedere sta ieder dorp en zelfs iedere wijk.


Weten waar de winkels zijn. Alles lezen over de geschiedenis van een bepaalde plaats. Welke huizen staan in die gemeente te koop? Maar ook kunt u vinden welke sportclubs er zijn. Onze jarenlange ervaring en passie voor het vak garanderen een mooie kwaliteit.


Yigit kledingreparatie rotterdam

Voor vragen en bijzondere opdrachten bent u welkom. AK Rotterdam Nederland ( Rotterdam ). Schrijf als eerste een mening ! Volgens de codes van Nace (NL). Ik wens deze bedrijfsfiche te beheren.


Rotterdam , Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.