maandag 23 november 2020

Yogacentrum smrti schiedam schiedam

Yogacentrum smrti schiedam schiedam

Yogacentrum Smrti is de plek voor yoga aan volwassenen en kinderen. Naast de yogalessen worden er ook Reiki-behandelingen en ontspanningsmassages gegeven. Kijk bij de lestijden welke les, dag en tijd het best bij u past.


Yogacentrum smrti schiedam schiedam

Het yogacentrum is gelegen in het industrie terrein parallel aan de Kerklaan in Schiedam Kethel. Smrti is een yogacentrum waar rust en aandacht heel belangrijk zijn. Al direct bij binnenkomst merk en voel je de aandacht voor details.


Woon jij in Schiedam en zoek je een fijne lessen Flow, Hatha of Yin Yoga ? Een middag om te onthaasten, spanning los te maken, te rusten en het lichaam zacht maar intens te stretchen. Yoga door Annemarie Hiemstra met live cello muziek van celliste Maaike Peters. Welkom op de Smrti yogasite. Moovit helps you to find the best routes to Smrti Yoga Centrum using public transit and gives you step by step directions with updated schedule times for Bus, Metro, Train, Light Rail in Schiedam.


Yogacentrum smrti schiedam schiedam

Andere plekken in de omgeving. Elk dag yoga , ook in het weekend. Dagworkshop yoga , reiki en diepe ontspanning. Programma: 11:- 12:uur:. Informatie over Smrti in Schiedam.


Pas gratis deze tekst aan. Heb je het gevoel grip kwijt te zijn en moet. Voor dagen (workshops) €16-. Bijscholingspunten VYN: punten per workshop . Aantal deelnemers minimaal 1 maximaal 16. De aanvraag voor erkenning als bijscholing door de . Wait while more posts are being . Op zoek naar een yogaschool bij jou in de buurt?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Word ambassadeur van yoga International en vergroot je vindbaarheid! M(oppervlak en duur huur in overleg). Voldoende gratis parkeer plaats.


Kom (weer) in je kracht. De huiselijke entree, de comfortabele kleedkamers, het kopje thee na de les. Over alles is nagedacht. De sfeer is warm en persoonlijke aandacht staat voorop. Prana Yoga Flow niveau met Alberto Paganini in Schiedam , Yogastudio Yoia - Schiedam , Saturday, 09.


Yogacentrum smrti schiedam schiedam

Willem Barentszstraat 1. Places near Ballet En Dansstudio Schiedam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.