woensdag 18 november 2020

Zaal huren maassluis

Het is mogelijk om een zaaltje te huren bij de Wesselgroep. Wij stellen ons groepshuis ter beschikking voor besloten familiefeesten en partijen. De feestzaal die u kunt huren is bij uitstek geschikt voor een knallend feest of een stijlvolle receptie.


Maar ook als u op zoek bent om een feestzaal te huren waarbij service en entertainment belangrijk is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een zaal huren in Maassluis voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Maassluis.

Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. Iedere zaal kan naar uw behoeften worden ingericht en biedt mogelijkheden voor het gebruik van audiovisuele middelen.


Vrienden van het Witte Kerkje. Cruise-en party schip de Tijdgeest. U kunt gebruik maken van de . Zaal Beatrix is de gezelligste zaal in de omgeving Delft, Vlaardingen, Maassluis , Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Hellevoetsluis en natuurlijk Schiedam.

Station Maassluis -West: bus 126. Achter het winkelcentrum is de sporthal. A(Rotterdam-Hoek van Holland), afrit . Met multifunctionele zalen zijn wij een prachtig, flexibele locatie geschikt voor evenementen van tot. Theater Koningshof is meer dan alleen theater.


Voor Maassluis en omgeving willen wij voor zowel de zakelijke markt, de non- profit sector, als de lokale verenigingen een aantrekkelijke tariefstelling hanteren. Een feest thuis vieren kan natuurlijk hartstikke gezellig zijn, maar er zijn genoeg redenen om gebruik te maken van onze zaal in Vlaardingen, nabij Schiedam en Maassluis. Bijvoorbeeld omdat u de hele avond alleen maar bezig bent met uw gasten te voorzien van snacks en drankjes en daardoor zelf niet van uw feest kan. De gezelligste scoutinggroep van Maassluis vind u naast de wielerbaan waar we elke week weer leuke en uitdagende avonturen beleven. In het oude centrum van Maassluis is De Drukkerij gevestigd.


In onze agenda vindt u een overzicht van de evenementen die georganiseerd worden. Dit is de website van de Vereniging Vrienden van het Witte Kerkje De vereniging beheert een uniek gebouw : HET WITTE KERKJE aan de Constantijn Huygensstraat in Maassluis. Er zijn van die gebouwen die iets bijzonders hebben. Ze hebben bijvoorbeeld een hoge toren, ze mogen zich rijksmonument noemen, ze zijn . Natuurlijk kunt u uw auto gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein.


Evenementenlocatie In Zight zet zich vol vertrouwen in om van uw bezoek . Sporthallen en gymzalen ( huren ). Catering op elke gewenste locatie.

Wij verzorgen elk denkbaar evenement. Grand café de Waker biedt u volop mogelijkheden voor feesten, recepties en diners zowel in zakelijke als in privé sfeer. Onze sfeervolle Ridderzaal op de eerste verdieping bieden ruimte om van uw feest of bijeenkomst een geslaagde en onvergetelijke dag te maken.


En wilt u uw evenement uitbreiden met lunch of diner?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.