vrijdag 20 november 2020

Zaal schiedam paleis

Zaal schiedam paleis

Trouwzaal in Schiedam waar romantiek en emotie in een stijlvolle ambiance samenkomen. Wij hebben alle faciliteiten voor jullie trouwzaal in Rotterdam! Ali Inan Photo Video 1782. Het Paleis is een trouwzaal in een top locatie in Schiedam.


Zaal schiedam paleis

Vind hier informatie over Het paleis in Schiedam en veel andere Trouwlocaties geschikt voor de Marokkaanse bruiloften en feesten! Op januari hebben wij onze droombruiloft mogen vieren in het Paleis. Wat een geweldige locatie en een fantastisch team dat alles. Nou bij het Paleis dus wel. De zaal is nog mooier dan mooi.


Wij beschikken over sfeervolle en luxe zalen voorzien van alle faciliteiten geschikt voor bijzondere hennafeest en bruiloft. De mooiste feestzaal van Nederland straalt een en al weelderighei pracht en praal uit. Hiertoe is veel indrukwekkend decoratief stucwerk (lijsten en ornamenten) toegepast. Het metalen staanderplafond is berekend op het enorme gewicht dat eraan hangt.


Zaal schiedam paleis

De hallen zijn compleet . Zie jij jezelf al staan als bruid in het Paleis ? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden om te trouwen op deze unieke locatie. Bedrijfsfeest, Bruiloften, Bruiloft, Zalencentrum , Zalen , Vrijgezellenfeest accommodatie, Vakbeurs accommodaties , . Een unieke locatie voor uw bruiloft, feest of receptie. Volgende week opent de grootste bruiloftszaal van de regio haar deuren in Schiedam. Door de omvang van de zaal kunnen er feesten worden gegeven met honderden gasten. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van: bruiloften, verlovingen, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en besnijdenisfeesten.


Voor ieder evenement bieden wij verschillende arrangementen aan. Met alle voorzieningen in huis, zijn wij een ideale locatie voor al . Onze prioriteit is dan ook volledig gebaseerd op uw visie en invulling van een moment om nooit te vergeten. Heeft u een bruiloft, verloving of geboortefeest? Na de dood van Emma werd het paleis verbouwd om -zo bleek- als permanente woning te dienen voor prinses Juliana en prins Bernhard.


Zaal schiedam paleis

De grootschalige verbouwing, het nationale huwelijksgeschenk voor hen beiden, gebeurde met name aan de Baarnse vleugel. Er werd een grotendeels ondergrondse bioscoopzaal. In de Paleiszaal hangt onder meer de bronzen gedenkpenning van burgemeester Vonk de Both.


Verder hangen in deze zaal drie grote portretten, van koningin Wilhelmina, . Daar is rondom met togen gewerkt en dat moest in Schiedam ook gebeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.