donderdag 12 november 2020

Zanussi vrieskast zft11114wa

Mocht de stroom in huis een keer uitvallen, dan blijven je etenswaren nog uur goed ingevroren in deze vrieskast. Niet te groot en er kan toch aardig wat in. Handig en eenvoudig Een tafelmodel vrieskast moet makkelijk in het gebruik zijn,.


Bekijk alle vriezers van Zanussi. Netto inhoud: L Mechanische temperatuurregeling. De nummer in vriezers !

Vrieskasten tafel reviews. Ook beschikt hij over mechanische bediening, verstelbare . Deze Zanussi vriezer met liter inhoud is voorzien van praktische transparante laden. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak . Besparen op je energierekeningen?


Deze vrieskast heeft een zuinig energieklasse . Laat ons je helpen met alle informatie over deze vrieskist én het vinden van de beste winkel. Levertijd: Levertijd onbekend.

Handige, energiezuinige tafelmodel diepvrieskast , zonder ingewikkelde . Bestel dit model voordelig in onze webshop. Gratis bezorgd en aangesloten. Zo goed als nieuw, nog geen jaar lang in gebruik gehad.


Het beantwoordt volledig aan de EU-wetgeving inzake energie-etikettering en verlaagt uw . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Indicatie van het elektriciteitsverbruik, volgens een . Installatie, vrijstaand. Aantal vriesladen, volledige breedte, Maxi, halve diepte. Energieverbruik per jaar (kWh), 185. Lengte aansluitsnoer (m): 1. Bewaartijd bij storing : u. De diepvrieskast is ruim, de laden zijn ondanks de tafelmodelafmetingen van de kast ruim en diep.


Online bestellingen worden gratis . Vrijstaande vrieskast Zanussi. Deze speciale Frost Free -vriezer voorkomt dat er zich ijs in de vriezer opbouwt, u hoeft dus nooit meer te ontdooien. De hieronder aangegeven procenten geven een indicatie hoeveel vriezers er beschikken over.

Scancool SFS2vrieskast. Vergelijk 6verschillende Vriezers op KIESKEURIG. Goedkope vriezers vergelijken kan op Kieskeurig in een handomdraai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.