dinsdag 10 november 2020

Zinken afvalbak met deksel

Vind zinken vuilnisbak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De zinken afvalbak , een grijze zinken emmer met een handvat en een deksel. In de deksel staat de naam van de gemeente gedrukt.


Soms bestaat deze alleen uit een afkorting en soms is dit de volledige naam.

Ook staan er nummers in de deksel welke de wijk, straat en huisnummer aangeven waar de emmer is geplaatst. Oorspronkelijk is de zinken vuilnisemmer een asemmer. Vroeger leegte men de asla van de kolenkachel in de zinken afvalbak. Een lege zinken vuilnisbak weegt al snel kilo, laat staan wanneer de emmer propvol zit met afval. Omdat ze ook niet zo groot . Natuurlijk is deze zinken afvalbak ook voor decoratieve doeleinden te gebruiken.


Vele aanbiedingen bij bol. Prullenbakken van Zink koop je eenvoudig online bij bol.

Hij is terug van weggeweest: de zinken vuilnisemmer! Die grijze vuilnisemmer met een deksel en een hengsel, welke tot het begin van de jaren het straatbeeld kleurde. Ook vandaag de dag is de vuilnisemmer zink of niet, in elke keuken een noodzakelijk kwaad. Alhoewel, dit hoeft het natuurlijk niet te . Aantrekkelijke afvalemmer in zink.


De emmer heeft twee handgrepen en ook het bijhorende deksel heeft er één. Deze gave oude Amsterdamse vuilnisbak kan zo je stoere keuken in om opnieuw gebruikt te worden! De metalen emmer heeft twee stoere handvatten aan de zijkant en heeft AMSTERDAM op de deksel staan. Gebruikt Ophalen of Verzenden. MP-FAN IN HART EN NIEREN.


Originele zinken vuilnisemmer vanaf € 15. Alle rechten voorbehouden. Op de waranda stond de vuilnisbak, een grijze zinken bak met een deksel en een hengsel. Elke bak was bovenop genummerd. In die tijd had nog iedereen een zinken emmer met een scharnierend deksel.


Met de invoering van de zakken schaften de meeste huishoudens de zinken vuilnisbak af.

De feitelijke afvalbak is een lege huls zonder bodem die naar onder toe iets uitloopt. Deze zinken vuilnisemmer werd door de gemeente waarin je woonde verstrekt. Op de deksel van deze loodzware vuilnisemmer staat de . In het deksel werd de naam van de gemeente gedrukt en ook winkels kregen er eentje ter beschikking. Zinken afvalbak met deksel. Zo kan je terugkeren naar het originele gebruik en de zinken afvalbak gebruiken om je afval te scheiden.


Je kunt de zinken vuilnisbak gebruiken als decoratie, bijvoorbeeld als retro bloembak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.