woensdag 25 mei 2016

High tea servies xenos

Ga je op jezelf wonen, is je huidige servies niet meer compleet of wil je gewoon een keer iets anders? Bij Xenos vind je de mooiste serviessets. Van startersets tot sets voor speciale gelegenheden. Zo heb je in één keer borden, schalen, kommen en mokken bij elkaar.


High tea servies xenos

We hebben grote sets van 32- of 20-delig, maar ook . Een gezellige middag met vrienden of familie plannen? De Engelse maaltijd zorgt er voor dat de hele middag gekletst wordt onder het genot van een heerlijke kop thee en diverse snacks. Een theepot met theeglazen mag natuurlijk niet ontbreken in de . Vind high tea servies op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ga op zoek naar recepten voor lekkere hapjes.


High Tea is hip and happening. Koop de thee die bij je thema hoort. Deze high tea serviesset is 10-delig en is voorzien van prachtige tekeningen van vlinders getekend door Janneke Brinkman-Salentijn.


High tea servies xenos

Deze serviesset bestaat uit gebaksborden (Ø cm), kopjes met schotels, een theepot en een etagère. Bekijk ook: Top-serviessets. Recepten gaat wel lukken, maar waar serveren jullie de thee in? Kopjes of mokken (of theeglazen)?


Leonardo glazen etagere klein. Op tafel geeft een etagère instant sfeer en je kunt er eigenlijk alles op presenteren. Van high tea en borrelhap tot grand dessert en hartige snack.


High tea servies xenos

Maar een etagère doet het ook prima als pronkplek voor souvenirs, sieraden, geurige zeepjes en herfstvondsten. Met het Engels Servies is . Neem eens een kijkje op een van de vele websites in ons overzicht en je vindt zeker waar je naar op zoek. Compleet pakket met theepot, kopjes, schotels, etagères, gebaksborden, roomstellen en bestek. Ook verhuur high tea servies bruiloft.


Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. De decors van het servies zijn met de grootste precisie door Janneke samengesteld en het thema fruit staat . Deze Wedgwood Arris set van borden kopen voor € 16-?


High tea servies xenos

Vier borden voor bij de high - tea.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.