woensdag 25 mei 2016

Solex huren zuid holland

Er staan solexverhuurbedrijven op deze pagina. Inclusief complete all-in arrangementen. Bij Jeu de Boer kunt u genieten van een heerlijke solextocht door het polderlandschap!


Wij hebben een route voor u uitgezet langs natuurgebieden, molens en boerderijen, over landweggetjes, fietspaden en dijken, door verschillende dorpjes met. Vertrek dan vanaf onze locatie te Moordrecht midden in het Groene Hart van de Randstad. Route Krimpenerwaard: Deze solextour voert u door de prachtige natuur van de Krimpenerwaard.

U verlaat de grote steden zoals Rotterdam, Utrecht en . Maak ook gebruik van de unieke arrangementen. Een rit door de Alblasserwaard. Terug naar de rust en het geluk van de jaren vijftig uit de vorige eeuw. Verhuur van solexen in de buurt van Dordrecht. Solexhuren biedt u goede prijzen!


Als je een teamuitje organiseert en wil gaan rondrijden met een solex , dan ben je hier op Huren. Ook voor leuke uitjes met vriendinnen, familie of verenigingen, het huren van .

Op zoek naar een locatie voor uw verjaardag, personeelsfeest, jubileum, familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest? Alles op één locatie voor een onvergetelijke dag! Toeren op een solex door een polder van rust en ruimte.


Maar boek je het bij de Uitjesbazen dan wordt het net een tikkeltje anders. Boek de: doldwaze solexrace! Het solexverhuur bedrijf verzorgt tevens de verhuur van solexen op locatie. Verken de omgeving van Den Bosch, Tilburg, Breda of Gorinchem eens per solex.


Huur een retro solex of scooter om langs de parels van . De solex , vooral in de jaren zestig een heel populair voertuig. Nu is hij weer aan een opmars bezig en zijn ze overal te huur ! Prijs van dit arrangement wordt gebaseerd op tijdstip, duur en grootte van de groep. Vanaf nu kunt u genieten van een heerlijke nostalgische belevenis, n. In de zuidwesthoek van Friesland op slechts een uur rijden van de randstad.


Wilt u bij ons een solex huren voor een heerlijke toer door het Nederlandse landschap? Groepsarrangementen en activiteiten, Sport en Actief, Verhuurbedrijven. Bijzonder verhuur , Fietsverhuurbedrijf , Tocht. De toertocht begint bij de molens van Kinderdijk en loopt door de Alblasserwaard.


Zuid Holland MOORDRECHT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.