vrijdag 17 juni 2016

Diepvries aanzetten na vervoer

Vervoer een vriezer altijd rechtop. Hierdoor voorkomt u namelijk dat er olie uit de compressor in de verdamper terecht komt. Veel klanten vragen ook of ze hun koelkast of diepvriezer terug kunnen aanzetten zodra ze op hun bestemming aankomen.


Ik heb hem staand vervoerd. Ook hierover is op internet heel wat tegenstrijdige informatie te vinden. In het geval van Liebherr-toestellen is het antwoord kort en krachtig: Ja!

U kunt uw Liebherr-toestellen na het verplaatsen ervan . Wat is de zin of onzin, dat je een koel- of vrieskast na verhuizing, uur stil moet staan alvorens je deze aanzet? Je hoort dat weleens, of je verhuist. Dit is natuurlijk wel handig om te weten als je met een hoop diepvriesspullen in je maag zit bij een verhuizing.


Whirlpool koelkast koelt niet goed meer. Een koelkast of vriezer dient rechtop vervoerd te worden. Het schuin of liggend vervoeren van een koelkast kan leiden tot (onherstelbare) schade aan de motor.


Laat de koelkast na plaatsing eerst enkele uren staan zonder dat deze op de elektra wordt aangesloten . Wat het vullen betreft, zou ik het volgende doen.

Inpluggen en kartonnen dozen in stoppen (lege dozen van wat dan ook). Dan komt dit misschien doordat deze in een te koude. Lees ook: tips verhuisbus huren of. Laat diepvriesproducten ontdooien in de koelkast. Doe en houd de deur zo min.


Poets na met schoon water en maak alles droog met een schone theedoek. Maak keer per jaar het . Dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen. Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post.


Help ik heb mijn nieuwe koelkast meteen aangezet. Tijdens het vervoer het vlees koud houden door er dekens e. Rechtop houden en naar het nieuwe huis brengen en meteen aanzetten. Kan iemand mij een verklaring geven waarom je een koelkast niet meteen aan zou mogen zetten na transport? Vroeger kon je koelkasten niet liggend vervoeren , of, als je dat wel dee dan moest je het ding uur laten staan voordat je hem aanzette.


Aanzetten , kijk eerst even wat in de handleiding staat :list:. Hier stond in de gebruiksaanwijzing van de nieuwe koelkast dat je na kantelen uur moest wachten. Succes :flower: Tip: als je hem uit zet, schep gelijk het ijs er zoveel mogelijk uit, hoef je er ook geen water uit te halen na het ontdooien!


En uur stilstaan voor het opnieuw aanzetten.

Met de NoFrost-techniek behoort het ontdooien en dus het leegmaken van de diepvriezer tot het verleden. Wanneer u een vriezer vervoert is het altijd het beste deze rechtopstaand te vervoeren. Die moet een plaats verder, ik ga nl een andere vloer leggen in mijn keuken.


Hoe doe in dat het best ? Kan ik die met een steekwagen, een ietsje schuin, die gewoon verplaatsen en meteen weer aanzetten ? Idem voor een staande diepvriezer. Ps, een of 6-tal meter. Het is voor je koelkast het beste om hem staand te vervoeren.


Als je de koelkast liggend vervoert, of te veel kantelt tijdens het tillen, gaat dit koelmiddel schuimen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.