woensdag 19 februari 2020

Royal doulton servies pacific

Royal doulton servies pacific

Toe aan een fris en zomers servies ? De hagelwitte producten worden elk subtiel versierd door blauwe lijnen, stippen en aquarelverf spetters. Oorspronkelijk gevestigd in Londen groeide hun reputatie in servies ,, waar het een laatkomer was in vergelijking met Royal Crown Derby, Royal Worcester, Wedgwoo Spode en Mintons. Taupe Stripe serviesset 16-delig. Pacific serviesset 16- delig. Het serviesgoed is gemaakt van zeer hoogwaardig aardewerk.


Royal doulton servies pacific

Fall in love with our collections. Royal Doulton Gordon Ramsay Maze serviesset - persoons - -delig - blauw. De lijn is geïnspireerd door de zee en de omgeving… Meer. Voor 23: uur bestel morgen in huis.


Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door . Zijn naam ontleent het aan de grote en prachtige zee. Vandaag besteld is binnen enkele dagen in huis! Een ode aan de zee, zou je het kunnen noemen.


Royal doulton servies pacific

Fris, sprankelend en met heel veel verschillende dessins en blauwtinten. Een kleurrijk servies dat in ieder huishouden past en geschikt is voor intensief dagelijks gebruik. Het luxe merk heeft dus al bijna 2jaar ervaring en dat is te zien en te merken. Gratis verzending vanaf 20€.


Een tamelijk nieuw servies van het gerenommeerde merk. Veelzijdigheid staat bij dit servies centraal. Ook is er veelal een “dots” ofwel stippenpatroon terug te . Vier royal doulton porseleinen diner borden.


Royal doulton servies pacific

Verschillende patronen in blauw op wit die geinspireerd zijn op bewegingen van de oceaan. De borden, kommetjes en bekers hebben verschillende dessins die met . Met dit servies haal je een complete set met een tijdloos ontwerp in huis! De porseleinen set is vaatwasser- en magnetronbestendig.


Orignele prijs: € 20In de sale: € 1400. Product details Ga naar de shop. Wij helpen je graag in de winkel! Of neem direct contact met ons op. Maar ook serviesliefhebbers met passie voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.