woensdag 1 juni 2016

High tea nieuwerkerk aan den ijssel

Een Late afternoon tea is typisch Engels. Aan het begin van de middag wordt er thee geserveerd met zoete en hartige lekkernijen. In ons restaurant kunt u dagelijks van een uitgebreide Late afternoon tea genieten.


Het koude gedeelte bestaat uit onder andere sandwiches, muffins, brownies, koekjes en bonbons. Lekker uit eten in Nieuwerkerk aan den IJssel ?

Lees recensies en reserveer direct! Eerlijk, mooi en vooral lekker eten. Waar Bourgondisch en klassiek elkaar ontmoeten! Highteabrunch, Restaurant en Theehuis De Dames, Nieuwerkerk aan den IJssel.


Frans restaurant, Nederlands restaurant. Vind meer informatie over De Dames op dinnersite. Uitstekende service en duurzame kwaliteitsproducten.

Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork. U kunt zowel binnen als buiten, op het terras met uitzicht op de Hollandsche IJssel, plaatsnemen voor een kopje thee, een lunch en zelfs een high tea. High Tea Hoogerwaard in Nieuwerkerk aan den IJssel.


Groepen (tot maximaal personen) zijn eveneens, op afspraak, welkom. In dagcentrum Korenaer in Nieuwerkerk aan den IJssel werken mensen met een verstandelijke . Catering Nieuwerkerk Aan Den Ijssel verzorgt uw high tea arrangement tot in de puntjes. Onze high tea bestaat onder andere uit overheerlijke hapjes, diverse luxe sandwiches, scones, brownies en Petit fours. Geef uw goede raad en bekijk de beoordelingen vooraleer u reserveert. Wij hopen u snel verder op weg te helpen.


High tea in Nieuwerkerk aan den IJssel? Helaas hebben we momenteel een zeer beperkt aanbod. Bent u op zoek naar catering voor de kerst in regio Nieuwerkerk aan den IJssel ? Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Kersthapjes, Catering regio Nieuwerkerk aan den Ijssel.


Kom dan gezellig genieten van een high tea in Nieuwerkerk aan den ijssel. Klets gezellig bij en geniet van de verschillende zoete high tea hapjes. Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk ligt in Nieuwerkerk aan de IJssel , midden in het Groene Hart.

Na al dat heerlijke eten zou je wel eens behoefte kunnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.