maandag 27 juni 2016

Miele experience center vianen

Wij verwelkomen u graag! Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering of bijeenkomst? In deze showroom van ruim 3. Kom binnen, kijk zelf rustig rond en laat u verwennen met een vers kopje koffie uit een Miele-koffieautomaat en een . Over een oppervlakte van maar liefst 3.

Zorg voor de ultieme klantbeleving van Miele! Als adviseur heet jij consumenten en andere gasten welkom en adviseer je over verschillende producten van Miele. Daarnaast verzorg je rondleidingen binnen het Experience Centre en geef je kookdemonstraties in de. Het hart van de ervaring wordt aangedreven door personalisatie.


Om het Inspirience Center in Vianen een bezoek aan een klant moet zich registreren met inbegrip van het verstrekken van demografische informatie en het beantwoorden van een vragenlijst. De bezoeker krijgt dan een iPod Touch om met hen over het. Tinnemans Keukens is Kitchen Inspirience Partner van Miele.


Miele Kitchen Inspirience Partner.

Duur De kookdemonstratie zal ongeveer twee en een half uur in beslag nemen. Conference centres, Group packages and activities. Capacity of largest roo250. Near through-route: Yes.


Internet connection: WiFi. Ook dit jaar brengen we weer een bezoek aan een gerenommeerd bedrijf. Prijs: VMT-abonnees € 295. MieleExperienceCenterVianen Miele2. Bij kruispunt rechtdoor.


U rijdt nu parallel aan de A2. Я, владелец авторских прав на это произведение, передаю его в общественное достояние. Это разрешение действует по всему миру. В некоторых странах это не может быть возможно юридически, в таком случае : Я даю право кому угодно использовать данное произведение в любых целях без . Of het nu het interieur of de producten betreft, overal is vanuit dezelfde visie te werk gegaan.


Met als resultaat een interactieve showroom waar innovatie en demonstratie centraal staan. Al voor binnenkomst wordt . Vraag vandaag nog een toegangskaart aan.

Heeft u een volwassen kind met MS? Download dan hier het formulier in. Deel dit verhaal, Kies je platform!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.