dinsdag 28 juni 2016

Siemens iq300 droger reservoir

Uw droger werkt het beste met schone filters. Gebruiksaanwijzingen zijn te. Siemens condensdroger EWT46E…. Voer de volgende reparatie uit.


Verwijder het bovenblad . Droger geeft reservoir aan.

Indicatie reservoir gaat steeds branden - Forum - Wassen. Of stel een vraag aan een andere. Deze vraag komt geregeld terug maar de filters zijn gekuist, het reservoir is leeg en dat kinderslot blijft pinken. Mijn droger geeft elke keer lampje reservoir aan.


Heb alles schoon gemaakt? Onze siemens wasdroger geeft na tien of twintig minuten een melding reservoir vol,terwijl hij is aangesloten op de afvoer. Het vreemde is dat de luchtvochtigheid in de trommel exteem hoog is,het water loopt van de glazen deur af,net of hij . Ontbrekend: iq3 Wat kan er met mijn droger aan de hand zijn?


Ledje of lampje “ Reservoir legen” knippert.

Het probleem is dat het water niet meer weggepomt kan worden. Waarschijnlijk door een verstopping of een defecte pomp. Om de machine weer te laten werken moet de afvoerpomp gereinigd worden, Hier voor moet de machine oven opengemaakt worden, vervanging van de . Zonder waterreservoir - Wasdrogers. Huishoudelijk Huishouden . Controleer eerst eens of de slang tussen de afvoerpomp en het reservoir van het condenswater misschien verstopt zit.


Met name de waterinloop bij het reservoir wil weleens verstopt raken. Als dit niet de oorzaak is, demonteer dan de afvoerpomp en reinig deze. Als je ervoor staat rechts het paneel eraf en dan zie je . Verkeerde site, voor drogers zie Wasdrogers. Het is een warmtepomp droger. Hij heeft een inhoud van max.


Aan het condenswaterreservoir kan een slang bevestigd worden die rechtstreeks het condenswater in de afvoer loodst waardoor het reservoir nooit handmatig leeggegooid hoeft te worden. Machine valt steeds uit met signalering reservoir. Trommel draait gewoon goed. De verwarming werkt ook normaal, zowel de trommel als de glazen deur worden goed warm.


Filter en warmtewisselaar zijn schoon. Uiteraard is ook de opvangbak leeg.

De achterwand en bovenkap verwijdert . De iSensoric warmtepompdroger met zelfreinigende condensor die ervoor zorgt dat de droger altijd energie zuinig droogt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.