maandag 18 juli 2016

Adg 8895 fd

Volledig integreerbare vaatwasser van Whirlpool, geschikt voor couverts. De bestekkorf past op één plek in de onderste korf. Goedkope vaatwastabletten werken niet in deze vaatwasser. Er blijven dan zeepresten achter in het bakje en de vaat is nog vies.


Diverse plastic onderdelen zijn ondanks zorgvuldig gebruik al afgebroken. In een maand tijd twee keer zout bijvullen.

Als je alle vakjes in het bestekbakje gebruikt. In het begin zal het misschien even wennen zijn, maar daarna zal je alleen nog maar genieten van de rust. Zo gebruikt hij bij het automatische programma sensoren om te bepalen hoe . Specificaties, Couverts vaatwasser - Bekijk alle specificaties. Vind de webshop met de laagste prijs. Populaire specificaties.


Warmwateraansluiting, Ja. Vaatwasserfuncties, Resttijd indicator, Spoelmiddel indicator, Uitgestelde start, Zout indicator. Bovendien is deze vaatwasser geluidsstil met een geluidsniveau van .

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! Bezorgprijs vanaf € 4291. Deze inbouw vaatwasser momenteel aangeboden door winkels en wordt al bezorgd voor € 42door Bestsellers.


De vaatwasser biedt ruimte aan couverts en produceert circa dB. De maximale reinigingstemperatuur ligt . Bestel direct jouw Whirlpool Vaatwasser onderdelen onderdelen. Große Auswahl von Top-Marken. Terwijl hij wel gewoon goed werkt als je afzonderlijk de boven of onder arm gebruikt.


Reageer op deze vraag Misbruik melden . Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over . Programma 6TH SENSE (40°-70°C). Waterverbruik met sensorprogramma: liter. Light Control, geeft feedback over de programmastatus.


Nous proposons une large gamme de pièces détachées originales pour Lave-vaisselle de la marque Whirlpool. La plupart de nos pièces de rechange Whirlpool sont en stock et peuvent être envoyées sous heures. Levering gemiddeld binnen dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.