maandag 25 juli 2016

Automaat spoelen mercedes

Mercedes met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling! Enkele dagen gelden heb ik de versnellingsbak van mijn w2met 180. De versnellingsbak schakelde nochtans nog zoals nieuw maar ik heb ooit een kapotte bak gehad en dat hoop(te) ik niet meer opnieuw mee te maken.


Ik kwam in een discussie op een ander forum een verwijzing tegen naar een bedrijf dat de automaatbak onder druk kan spoelen en daarmee alle vloeistof incl achtergebleven rommel kan verversen. De automaat spoelen bij Mercedes gebeurt snel en vakkundig bij autobedrijf Jos Bouw, de automaat spoelen specialist.

Wij gebruiken hiervoor de PowerFlush installatie die alle oude olie afvoert en de versnellingsbak en de leidingen grondig spoelt. Bekijk hier een rapportage van Flushed over de spoeling. Meer weten bel, kijk of vul ons contactformulier in.


Een longlife automatische versnellingsbakolie? En die hoeft nooit vervangen te . Olie vervangen of spoelen ? Automaat Reinigen Spoelen en Afvullen alle Mercedes Mod.

Door alleen de olie van uw versnellingsbak te verversen zal er nog steeds (vervuilde) olie achterblijven in het systeem. Deze olie kan alleen vervangen worden door het systeem onder druk te spoelen met speciale apparatuur. Bij Wensink beschikken wij over de apparatuur om uw automatische . Heeft uw Mercedes automaat schakel problemen, schakelt de automaat niet, slipt de automatische versnellingsbak of heeft u geen aandrijving meer. Voor Versnellingsbak, automaat revisie en spoelen Mercedes kunt U bij ons terecht voor de volgende modellen: Sprinter, ML 722. Wij maken gebruik van de beste olie op de markt (hofleverancier bij oa.


Mercedes , Volvo, enz.). Wij kunnen eventueel lagere prijzen bieden door gebruik van goedkopere olie of bv. Oplossen van schakelproblemen. Een groot gedeelte van schakelproblemen met een automaatbak komt door vervuiling van het systeem. Vaak wordt bij onderhoudsbeurten de automaatbakolie vergeten te verversen.


Om dure reparaties te voorkomen is het raadzaam om deze olie . Laat ons hoog opgeleide technici de automaat spoelen van uw auto. Dan schakelt deze weer soepel! Wij hebben hier meer dan jaar ervaring mee.


Stap voor stap automaatbak spoelen flushen. Nu voegt Niels de cleaner toe aan de oude ATF.

De machine pompt die grondig door het systeem. Dit spoelen duurt minimaal een kwartier. Liefst moet de bak dan veelvuldig door alle versnellingen gehaald worden. Automatische Versnellingsbak Spoelen Longlife automatische versnellingsbakolie die nooit vervangen dient te worden? De fabrikant en uw dealer … Prijs o. De PowerFlush methode maakt het mogelijk om op een geavanceerde en innovatieve manier automatische transmissies te spoelen en te reinigen.


Laat uw automaatbak spoelen en reinigen bij Autoservice Simon Hemmen te Emmen. Bij Auto Potgieter in Stadskanaal wordt uw automaat geflusht door zeer ervaren monteurs, met gebruik van de meest moderne apparatuur. Omdat wij een BOVAG-erkend revisiebedrijf zijn, bieden we bovendien volledige BOVAG garantie op iedere reparatie, en dus ook op het spoelen van de automaat. In sommige gevallen lost het spoelen van de automaatbak klachten op. Harrie Dijk Autoservice heeft de benodigde kennis en apparatuur in huis om bijvoorbeeld uw Volkswagen, Volvo, Mercedes of BMW automaat te flushen.


De kosten van het verversen of flushen van de automaat olie kan al vanaf €18- tot €40-. Waarom automaatbak spoelen. Hoewel de meeste autofabrikanten hun automaatbakken voorzien van een longlife ATF olie, en deze circuleert in een gesloten circuit, blijkt dat de olie toch flink kan vervuilen door bijvoorbeeld slijtage van de koppelingsplaten.


Alleen de olie verversen werkt onvoldoende omdat een deel van . Wij verversen dus niet maal de olie zo maar te hopen dat de oude olie eruit is, maar spoelen deze met lopende motor door, dit zorgt ervoor dat uw automaat weer. Bij Mercedes hebben wij de volgende problemen al opgelost middels ons specialisme: klappen in versnelling, overmatig slippen bij schakelen of acceleren, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.