donderdag 7 juli 2016

Whirlpool vaatwasser storing f8 e1

Whirlpool vaatwasser storing f8 e1

Whirlpool vuilwater sensor kapot? Bauknecht pomp werkt niet. Mijn vaatwasser geeft de ffoutcode. Type klus: Reparatie witgoed. Wat is het E-nummer van het apparaat?


Whirlpool vaatwasser storing f8 e1

Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . E, Storing aan de watertoevoer. E Waterlek of te hoge waterstand. E Storing aan de pomp. E Storing aan de verwarming.


F, Probleem met de waterhoogte. F1: Probleem met de NTC. Dat kan betekenen dat het water te heet wordt (continue verwarmen) of de NTC verbinding verbroken is. F: Water hoogte storing.


F9: Water inlaat storing. FE” - het apparaat moet minimaal uur bij een omgevingstemperatuur van minstens °C blijven. Na het oplossen van deze storingen dient u het apparaat te RESETTEN (zie het hoofdstuk “Wat te doen als”).


Het apparaat is vervaardigd van recyclebaar materiaal. Bij het afdanken van het apparaat . FWater hoogte storing. FWater inlaat storing. De storingscode Fgeeft aan dat er een moduulstoring plaatsvindt. Dit kan betekenen dat er een probleem is met het verwarmingselement.


Whirlpool vaatwasser storing f8 e1

Bij machines zonder display branden de service-lamp en de wassen-lamp, terwijl de start- lamp knippert. Mocht de afwasmachine storingen in de werking vertonen, dan wordt u verzocht de volgende punten na te gaan, alvorens contact op te nemen met de klantenservice. FE” wordt weergegeven. Advies en Tips – Wat betekent de foutcode op mijn.


Ewater inlaat storing. The control will not accept any input . Dat het water niet binnen een bepaalde tijd is afgevoerd en kan te maken hebben met Sterke schuimvorming in de vaatwasser of een smerige zeef. Ik zou eerst de zeef bekijken of deze schoon is en een keer proef laten draaien zonder vaat en zeep.


Whirlpool vaatwasser storing f8 e1

FModuul storing oververhitting. FTe hoog niveau water. Druk ( meerdere keren) op de toets “P” tot het nummer van het gewenste programma ( P1Px) op het display verschijnt (Zie. “Programmatabel” hieronder). Met deze instelling kan de prestatie van de cyclus geoptimaliseerd worden aan de hand van het afwasmiddel dat gebruikt wordt.


MULTIZONE-knop gedurende seconden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.