vrijdag 29 juli 2016

De veerstalhoeve

Het is ongeveer minuten vanaf Rotterdam. De Veerstalhoeve is gelegen in het midden van de Krimpenerwaard aan de rand van Gouda. Daarnaast bezitten wij ook vleeskoeien en een boerderijwinkel waarin we onder.


Het familiebedrijf is gelegen aan de Gouderakse Tiendweg te Gouderak. Onze winkel heeft een breed assortiment ambachtelijke producten zoals: vlees van eigen bedrijf, boerenkaas en andere ambachtelijke producten zoals jam, snoep,.

PaardenpensionDeVeerstalhoeve. Openingstijden: Dinsdag 14. Pensionstal in de omgeving van Gouda.


U kunt in onze kaasboerderij aan de hand van een informatieve rondleiding alles te weten komen over het maken van echte boerenkaas. En natuurlijk kunt u onze kaas ook even proeven. Deze boerderij heeft helaas nog geen uitgebreide beschrijving ingevuld.


Dat is van de zoon van de Veerstalhoeve.

Ze hebben geen site alleen. Niet alleen boerenkaas en vlees van eigen bedrijf, maar ook andere andere ambachtelijke producten zoals jam, snoep en mosterd. Renovatie bestaande installaties Ontwerp en aanleg nieuwe installaties.


Het betreft hierbij de inpassing van fase van de uitbreiding. Inmiddels hebben wij voor de le fase de vergunning ontvangen en is bij de beoordeling van de vergunning voor de le fase ook de totaal inrichting in de commissie Ark besproken en goedgekeurd. Een vergunningsaanvraag voor de tweede fase is gelijktijdig met . Veel bezoekers die een uitje zoeken in GOUDERAK kunnen op basis van uw . De meest volledige site met ruim 66. Zaterdag november organiseren we een clinic op de Veerstalhoeve.


Deze clinic is voor pensionklanten van de Veerstalhoeve ! Wil je ergens specifiek aan werken geef dat aan bij je inschrijving. Voor overige vragen kan er. Een nieuwe start betekend tenslotte een nieuw logo. Henk van Drunen heeft baan functie op zijn of haar profiel.


Wat is uw favoriete fietsroute rond Gouda? De Krimpenerwaard in, over de Gouderakse Tiendweg richting het Loetbos, onder Berkenwoude en dan terug via de Kadijk bij.

Bergambacht en de Vlist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.