donderdag 21 juli 2016

Gepersonaliseerde plank

Alle hieronder genoemde prijzen zijn inclusief gravure, exclusief verzendkosten. Iedereen heeft er zijn eigen benaming voor, maar het komt allemaal op het zelfde neer: een praktische plank die zo mooi is dat je hem eigenlijk liever niet meer terug in de kast s. Wij hebben een grote selectie houten planken , met elk een eigen stijl en afkomst. Kijk eens naar onze gepersonaliseerde snijplanken.


De planken worden ingeolied met druivenpit olie waardoor ze een donkere kleur krijgen. Een gepersonaliseerde houten broodplank is perfect om te geven als huwelijkscadeau.

Laat de namen van het bruidspaar graveren op de plank en stel zo zelf je eigen pakket samen. Vul het bijvoorbeeld op met een paar ovenhandschoenen en wat tapas hapjes. En mochten ze de broodplank té mooi vinden om hem te . Gepersonaliseerde snijplank. Er wordt door de ontvanger vaak gebruik gemaakt van een snijplank, door sommigen zelfs dagelijks. Daarnaast wordt de ontvanger iedere keer herinnerd aan het moment dat jij . Handmade Hout maakt vooral teksten en afbeeldingen op hout.


Hierbij branden we de door de klant aangeleverde teksten of afbeeldingen op een houten plank , hapjesplank, kaasplank, pizzaplank, ontbijtplankje of geboortebordje.

Ook andere houten voorwerpen kunnen gebrand worden met uw persoonlijke quote, wens . Kies de plank die je graag wil geven (of hebben natuurlijk!), open de design studio en ga aan de slag. Verzin een pakkende tekst of kies een leuke afbeelding. Creatie klaar en bestelling gedaan? Dan gaan we aan de slag met een computergestuurde laser, die je gepersonaliseerde plank gaat printen.


Of is er een wisseling van kamers? Elke ruimte, groot of klein is te voorzien van tekst. Of het nu gaat om de familie naam of het kleinste kamertje van het huis. Met deze naamborden nooit meer verwarring.


De lengte is afhankelijk . Daarom is er voor elke gelegenheid wel een toepasbare spreuk, uitspraak of symbool. De gepersonaliseerde borrel planken zijn voor elke gelegenheid. Bent u op zoek naar een houten snijplank? Dan vraagt u gewoon een offerte voor een snij plank of snijplanken op maat aan.


Alle planken kunnen gepersonaliseerd worden door laseren, graveren, olie of touw. Klik hier voor een vrijblijvende offerte. Als je op zoek bent naar een cadeautje, of iets leuks voor jezelf, kunnen wij je helpen voor iedere gelegenheid.

Gift Away maakt vooral teksten en afbeeldingen op hout. Hierbij transfereren we de door de klant aangeleverde teksten of afbeeldingen op een houten plank. De tekst is met de hand in het hout gebrand. Andere en eigen teksten zijn ook mogelijk.


Prijs en plank kunnen variëren. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ze zijn ontworpen en gemaakt met het karakter en de eigenschappen van een specifiek persoon in gedachte. Een 1 persoonlijk en uniek cadeau. Daardoor krijg je mooie snijplank met een eigen verhaal.


Stuur ons een karakterschets van de persoon voor wie de . In onze uitgebreide graveerstudio kunnen we nagenoeg alles voor je graveren. Bekijk hier het assortiment aan gepersonaliseerde cadeaus. Geef een collega, vriend of familielid die gek op kaas is, zijn eigen persoonlijke kaasplank. Bedenk een leuke tekst voor op de plank en wij laten hem graveren. Heeft u een eigen idee dat u graag wilt laten maken?


Dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. We geven u enkele voorbeelden wat de mogelijkheden zijn. De plank wordt gepersonaliseerd met twee voornamen en een Heart In Hand Design. Nuttige en prachtige geschenken voor vele gelegenheden.


Levertijd 5-werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.