donderdag 28 juli 2016

Kurken onderzetters verven

Kurken onderzetters verven

Heb jij ook nog saaie, kurken onderzetters liggen? Al met een paar simpele materialen kan je ze een makeover geven en creëer je originele onderzetters die niemand heeft en passen bij jouw interieur. Lees het stappenplan hieronder en ga aan de slag! Meer dan tape, verf en een kwast heb je niet nodig . En omdat ik niet kon kiezen tussen sharpies of verf , besloot ik beide manieren uit te proberen.


Onderzetters van kurk (Ik kocht deze bij de Blokker, een setje van stuks voor euro) – Sharpies, het kan ook heel goed met watervaste stift. De kleuren zwart of wit werken het beste. Van simpele kurken onderzetters kun je hippe coasters knutselen met papier, verf , behang en punchers. We geven je varianten, allemaal even makkelijk te maken.


Maak dan eens zelf leuke onderzetters van kurk ! Makkelijk en je kan er alle kanten. Ik gebruikte een zwarte watervaste stift omdat dit goed past bij een industrieel interieur, mijn favoriet. Wil je het wat rustiger houden, gebruik dan bijvoorbeeld witte verf of voor een feestelijk tintje glitterverf.


Kurken onderzetters verven

DIY: budgetproof onderzetters van kurk. Do it yourself prikbord. De meeste benodigdheden heb je waarschijnlijk al in huis.


Misschien moet je alleen nog naar de winkel om de laatste materialen te kopen. Hier staan een lijstje met alle benodigdheden voor deze DIY: - Een kurken onderzetter ;. Niet zomaar onderzetters. Nee, kurken onderzetters waar je glas graag op zou willen staan en het allerleukste is dat iedereen dit kan. Je hebt alleen wat geheime wapens nodig. Ik noem ze washitape (of gebruik schilderstape) en een liniaal.


Kurken onderzetters verven

Verder heb je watervaste stiften of verf (en een kwast) nodig. Ik koos voor de eerste laag voor een lichte turquoise kleur. Plak een stuk tape over het viltje heen.


Zelf kurken onderzetters maken doe je zó! Snel, makkelijk en heel erg leuk. Bron: bringinghappiness. Je kunt de onderzetters ook voorzien van een vrolijk kleurtje.


Geef ze een likje verf zoals Lonneke van bringinghappiness. Mooi voor op de picknicktafel! Kurk is waterbestendig dus knoeien is niet erg. Laat je kind(eren) ze dan eens pimpen. Een mooie DIY voor aan de tuintafel.


In de video maakt ze van de basic ronde, kurken onderzetters van IKEA te gekke geometrische onderzetters. En het leuke is: deze hack is super. Verwijder heel voorzichtig het schilderstape. Met belei want als je te hard trekt, kun je verf of stukjes kurk meenemen en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Koop kurken onderzetters (bijvoorbeeld bij Ikea) en plak hier met tape de figuren af die je . Ik wilde graag een prikbor een krijtbord en manier om dingen op te kunnen hangen.


Kurken onderzetters verven

Hiervoor heb ik kurken onderzetters , punaises, houten knopen, schoolbordverf en knijpers gebruikt. Voor de ondergrond heb ik krijtverf gebruikt. Om alles te kunnen verven en plakken waren een roller en een lijmpistool . Teken op een stuk papier de omtrek van de onderzetter na en deel deze in stukken. Geef op het papier de plekken aan voor de gaatjes waardoor je straks het draad rijgt om de onderzetters aan elkaar te zetten.


Op de vier middelste 4×2 . Gebruik de lineaal, de geodriehoek en het potlood om de onderzetter precies in tweeën te delen. Met weinig moeite heb je een super leuk en vooral uniek resultaat: DIY onderzetters. Voor een feestje is het de ideale manier om op een makkelijke, leuke en goedkope manier je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.