dinsdag 19 juli 2016

Voetmassage roller

Houten Voetroller - Voetmassage Roller Apparaat - Voet Massage Roller. Traditionele houten voetmassageroller voor een heerlijke voetmassage. Dankzij het dubbele design geschikt voor beide voeten tegelijk. Heerlijk om te ontspannen na bijvoorbeeld een een lange dag op het werk.


Voetmassage roller

Heerlijk ontspannen met deze voet massage roller hout met maar liefst rollen voor een lekkere voetmassage! U kunt met deze compacte voet massage roller beide voeten tegelijk masseren. Handgemaakte houten voetmassage roller , voetroller met massage rollers voor een heerlijke voetmassage. De massagerollers stimuleren de doorbloeding. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Massageplankje van beukenhout speciaal geschikt voor het masseren van je voeten. Massage van de voet De Tunturi Voetmassage roller geeft een ontspannen massage aan de voet. Het is mogelijk om deze voetroller warm of koud te gebruik. De oppervlakte van de foamroller is gemaakt van kleine zachte kussentjes en voelt daarom erg comfortabel aan.


Voetmassage roller

De roller is zeer duurzaam omdat . Spot) Goedkope producten. Find the best massage roller in our top picks. De voetmassage roller van Tunturi zorgt voor een heerlijke voetmassage.


Geschikt voor zowel koude als warmte therapie. De ergonomische vorm van deze voetmassage roller past precies in de voetboog, terwijl de unieke structuur van de voetroller zorgt voor een kneedeffect en extra comfort. Houten Vintage voetmassageroller, Thailan 32cm lang.


Voetmassage roller

Met de Matchu Sports massage roller wordt het masseren van moeilijk bereikbare plekken alleen maar makkelijker! Wanneer de roller toegepast wordt op specifieke pijnpunten wordt de bloedsomloop verbeterd en het bindweefsel losser. Deze voet roller is geschikt . Prijzen zijn inclusief btw.


Ideaal voor in uw praktijk om uzelf even voetreflex te geven. Aantal Artikel toevoegen . De Pediroller is een door Engelse podotherapeuten ontwikkelde massageroller ter versterking van de voetspieren. Het helpt bij de behandeling van hielspoorachtige klachten, hielspoor en pijn aan de voetboog.


Voetmassage roller

Door de voet heen en weer te rollen over de Pediroller krijgt uw voetn een heerlijke verkwikkende massage. Koop Voetmassage Roller Hout van Betrouwbare Chinese Voetmassage Roller Hout leveranciers. Voor een koude massage, leg de rol voor gebruik een uur in de vriezer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.